Репортаж на Нова телевизия ни известява за нужда на отец Иван и подслонените от него семейства в с. Якимово. За делото на отец Иван нуждите никога не отпадат, но това е благодатна възможност за всички ни – нека помогнем според силите си:

Отец Иван, който помага на стотици хора да си стъпят на краката, отново има нужда от помощ. Без ток и без хляб останаха близо 20 семейства, за които той се грижи в монтанското село Якимово. От години там отчето купува къщи и настанява мъже, жени и деца.

Нямаме пари да платим тока. Фризерите се размразиха. Те са пълни с месо, което отглеждаме. Много трудно се справяме”, каза в ефира на „Здравей, България” отец Иван.

Близо 5000 лв. са необходими на свещеника, за да изплати задълженията.

Всеки, който желае да помогне на отец Иван, може да го направи по следните начини:

Дом за сираци „Св. Николай“ при храм „Св. Троица“, с. Нови хан, п.код 2110,

БУЛСТАТ: 175743823 

Банкова сметка в лева: 

UNI CREDIT BULBANK,клон Елин Пелин

IBAN: BG72UNCR 96601000411600, 

BIC: UNCRBGSF

Източник и репортаж: https://nova.bg/

Допълнителна информация за приюта, инициативите в помощ на децата, данъчни облекчения при помощ от юридически и физически лица и насока за нуждите на приюта и домовете може да се намерят на страничката на дом „Св. Николай“ при манастира Св. Троица в интернет – ТУК;

Фейсбук контакт -ТУК ;

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани непосредствено от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Свързани публикации:

Нека не секва нашата подкрепа за нуждаещите се в Якимово и Нови хан

Загалана снимка: https://offnews.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one + five =