Да помогнем на една боляща наша сестра от енорията при храм „Св. Николай Мирликийски Чудотворец“, гр. Елин Пелин.

През месец януари на 2016 г. на г-жа Ночева е открит глиобластом (мозъчен тумор). Тя се подлага на операция и последваща  комбинирана лъче и химиотерапия в Анадолу Медикъл Център.

Резултатите от лечението са обещаващи и турските специалисти препоръчват едногодишно  лечение с медикамента „Алтузан“. Стойността на терапията е 7400 лв. на месец, а за  година необходимата сума е 88 800 лв.

Енориашите към храм „Св. Николай Мирликийски“ се включват активно в помощ на Юлия – молитвено и чрез поставяне касичка за дарения в храма. Открита е дарителска банкова сметка, но за съжаление, средствата, които са събрани, не са много и възлизат на стойност под 3 000 лв.

Юлия се нуждае от нашата помощ и пред  лицето на тази нужда не бива да смятаме, че и мъничкото помощ е излишна. Всеки може да помогне според мярата си: „И който напои едного от тия малки само с чаша студена вода в име на ученик, истина ви казвам, няма да изгуби наградата си. …всичко, що поискате в молитва с вяра, ще получите“ … невъзможното за човеците е възможно за Бога“ (Мат.10:42; 21:22; Лук.18:27)

Всеки, който желае, може да помогне молитвено и чрез средства:

Дарителски  SMS  с текст на латиница DMS YULIA на номер 17 777;

Банка: Уникредит Булбанк

Сметка: BG26UNCR96600016988113

UNCRBGSF

Титуляр: Юлия Ангелова Ночева

„…Ние сме едно, като чада на небесния Отец.“ Св. Йоан Кронщадски (От „Моят живот в Христа“)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seventeen − six =