Да се обединим около живот, осмислен от православната вяра. Да споделим съкровени истории. Да се срещнем – търсещи и мислещи, да приемем другия, независимо на кой етап от пътя си се намира.

Това бяха целите ни, когато преди 30 години създадохме Фондация „Покров Богородичен“. Днес с благодарност можем да кажем, че ги тези цели са все така актуални.

Фондация „Покров Богородичен“ и нейните сайтове и публикации са източниците, който човек инстинктивно търси, когато има необходимост от актуална и достоверна информация, от исторически, класически и съвременни богословски текстове, от ресурси, свързани с историята и Църквата, от разговори по съвременни теми, от досег с православна публицистика и художествена литература. Но най-вече нашите пространства са места, в което всеки се чувства уютно и безопасно, в които може да намери отговор на духовни и житейски въпроси, да общува по важни и интересни теми, да намери своето събитие, да се включи в смислена кауза.

Всичко това нямаше да е възможно без вас – нашите дарители.

Благодарим ви за подкрепата, за вярата и за желанието да правите добро. Не бихме могли да правим всичко това без невероятни хора като вас!

Нашият стремеж да създаваме и развиваме насъщна духовната съкровищница на Православието продължава да се нуждае от вашата помощ.

С отговорност към вашите дарения и доверие, открихме и поддържаме страница в дарителската платформа Patreon. Абонирането в нея отнема броени минути от вашето време, като вие напълно свободно избирате желаната сума и знаете за какво точно се разходва вашето дарение и можете да прекратите абонамента си по всяко време.  

Платформата се ползва с доверие по цял свят и вече приветстваме първите редовни дарители в нея. Своите специални благодарности към тях, изразяваме като предоставяме ексклузивен достъп до събития, инициативи, специализирани издания, нови електронни и аудиокниги на ИК Омофор и др.

Връзката ни с дарителите е най-важна за нас и нашите дейности, защото прави работата ни възможна и целите ни постижими, предвид че за православни проекти не се предоставя финансиране. Чрез Патреон можете да станете наш редовен дарител с месечна сума, определена от Вас.

Благодарим ви, че не обръщате гръб на вярата, книгите, изкуството, културата като единствени противодействия на непрогледния мрак и начини светът да стане по-добро място за живеене.

Подкрепете ни, защото ние познаваме радостта да даваш най-доброто от себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seventeen − 14 =