Едно семейство на улицата спешно се нуждае от финансова помощ, за да си плати капарото и да може да се нанесе някъде под наем.

То се състои от малък Георги, на 12г. с 80% умствена изостаналост, татко му Любомир Георгиев Янков, който е израснал по домове, защото майка му го е биела, а таткото е бил починал и самата майка, страдаща от шизофрения.

Макар и пострадал от семейната среда като дете, Любомир не изоставя майка си в нужда и сега, когато тя е безпомощна, се грижи и за нея…

Това е един много изстрадал мъж… Съпругата му е починала също и той е двоен мъченик.

Затова и плаче… но се срамува, дори за този апел се срамуваше да ни предостави снимка, макар и да му обясних, че тя е важна, за да може хората да са съпричастни и да помогнат..

Но той се уповава и на Господ..

Любомир е личен асистент на сина си, но със скромните средства от държавата не може да събере пари за два наема, едва се изхранват…а от три дни са на улицата, защото предишният им хазаин продава жилището.

Много е спешно.

Просто нямам какво друго да напиша…

Помогнете..

Ако искате да подкрепите Любомир Георгиев Янков, можете да направите финансово дарение по сметката му в:

Банка ДСК

BG54STSA93000027709399

STSABGSF

Чисто и непорочно благочестие пред Бога и Отца е това: да пригледваш сираци и вдовици в техните скърби и да се пазиш неосквернен от света. (Иак 1:27)

Присъединявайки се към Св. Лаврентий ще кажем с пълна убеденост за просяците, сакатите, слепите и болните:

„Това са истинските съкровища на Църквата“.

 

За повече информация – 0888096753

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 + four =