Петя Кръстева (35г.) ТУК и семейството й  живеят с триста лева общ доход и четиримата като след заплащане на наема и другите сметки й остават 60 лв за храна… а тя е болна от церебрална парализа…

Марияна, 12г. (чийто татко е в затвора), е по-голямата дъщеря на Петя и живеейки в дома за бездомни Св. Димитър в Люлин, където няма как, се намират и доста криминални хора, е в опасност да бъде повлечена по лош път. Самата Петя си мечтае да излезе под наем, за да повлияе добре на дъщеря си, но това им е абсолютно невъзможно с дохода, който имат с мъжа си Венцислав Георгиев (с ампутирани долни крайници)…

И пак, те са едно прекрасно семейство от пострадали от сиротство пораснали в държавните учреждения деца..

Бог, Който промисля за всички сираци, не ги оставя, но и те дават своята лепта и се стараят да живеят добрия живот… това в определени среди въобще не е лесно и разбиращо се от само себе си.

Марияна се нуждае от лаптоп, за да посещава учебните занятия, сегашният й уред е почти нефункциониращ..

Затова, за да радваме и се радваме още дълго на Петя продължаваме подкрепата за нея в кампанията на „Виждам те“ за помощ на хора в нужда и се обръщаме към всички, които биха искали да й помогнат с молба да употребят следния контакт:

Сметка на фондация “Покров Богородичен”:

Райфайзен банк ЕАД, клон 4,

 IBAN: BG92RZBB91551067092215,

BIC: RZBBGSF (като посочите за кого е дарението).

Можете да направите дарение за кампанията “Виждам те” и чрез Paypal: email pravoslavie.bg@gmail.com.

Чисто и непорочно благочестие пред Бога и Отца е това: да пригледваш сираци и вдовици в техните скърби и да се пазиш неосквернен от света. (Иак 1:27)

Присъединявайки се към Св. Лаврентий ще кажем с пълна убеденост за просяците, сакатите, слепите и болните:

„Това са истинските съкровища на Църквата“.

 

 

 

One Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen + 15 =