Когато млад човек изпадне в беда, се натъжаваме обикновено по-силно, но щом младият човек се бори и не се отчайва и все пак се опитва да вземе живота си в ръце, всичко може да свърши добре.. 🙂

Това пише самият Тоедор, 25, за себе си, баба си Мария, 75, и ситуацията, в която са изпаднали:

„Първо живеехме в Димитровград, имахме апартамент, но тогава получих травма на гръбнака от побой и заради проведените скъпи изследвания и операцията, за които нямахме възможност, се наложи баба ми да изтегли кредити, за да ме лекува и продадохме апартамента си, за да ги покрие, след това се преместихме в Стара Загора на квартира.

Всичко беше наред докато не се случи операцията ми от жлъчка преди 8 месеца. Бях получил кризи и лекарите настояха за операция и оттогава съм така, получиха се усложнения и пак се наложи да теглим нов кредит за операцията и след това не съм работил вече 8 месеца, трябваше някак да преживяваме, а парите ни стигаха само за квартира и накрая вече нямахме пари да преживяваме и се наложи да напуснем квартирата.“

Изпрати ни и снимки от порутената къща, в която пребивават в момента в едно село до Стара Загора. Бабата е също много болна и не може да работи, за да се издържа или да помогне на внука си.

Ако искате да подкрепите Теодор Кирилов Панев и баба му Мария Иванова Рускова, можете да направите финансово дарение по сметката му в:

Банка ДСК

BG52STSA93000026069262

STSABGSF

Чисто и непорочно благочестие пред Бога и Отца е това: да пригледваш сираци и вдовици в техните скърби и да се пазиш неосквернен от света. (Иак 1:27)

Присъединявайки се към Св. Лаврентий ще кажем с пълна убеденост за просяците, сакатите, слепите и болните:

„Това са истинските съкровища на Църквата“.

 

За повече информация – 0887331603

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one + eleven =