Мария Маринова, за която обявихме кампания за подпомагане миналата година, е постъпила в тежко състояние в русенска болница на 2 декември. Детето е с остър стоматит, придружен с повръщане на кръв и тежки гърчове. Не се храни, на системи е. От днес осемгодишното момиченце е поставено в медикаментозна кома от лекарите, с надеждата, че ще бъде транспортирано в София след стабилизиране на състоянието ѝ.

За поддържането на живота на детето е необходимо закупупването на гастростома (специална тръба, която се поставя през коремната стена в стомаха на пациента и осигурява приема на храна, течности и лекарства). Семейството спешно се нуждае от средства за закупуването на медицинското изделие от чужбина. Необходима е и помощ за осигуряване на стоматологичното лечение, което е изцяло за сметка на семейството.

Можете да помогнете с банков превод на дарителската сметката на детето, посочена в снимката към тази публикация или с дарение по PayPal към фондация „Покров Богородичен“, която ще изпрати дарените средства на родителите. Можете да използвате и сметката на фондация „Покров Богородичен“ – Райфайзен банк ЕАД, клон 4, IBAN: BG92RZBB91551067092215,BIC: RZBBGSF (като посочите за кого е дарението).

[paypal_donation_button]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

17 + 3 =