В навечерието на Архангеловден излезе от печат благотворителният календар 2020 „Пътуване в радостта!

Календарът представя мигове от поклонническите пътувания, организирани от фондация „Дякония и мисия“, а средствата от продажбата му ще са в подкрепа на благотворителната ни дейност и програмата „Пътувания“, чрез която осигуряваме възможност на хората от Дома за стари хора „Венета Ботева“ (гр. Велико Търново) да участват безплатно в поклоннически пътувания.

Повече от 30 снимки участваха в конкурса, който обявихме на 1 септември – началото на новата църковна година. Чрез гласуване във Facebook страницата на фондацията бяха избрани тринадесет снимки, които украсиха страниците на календара и ще отмерят дните на новата 2020 г. Благодарим на всички, които изпратиха снимки за конкурса „Да създадем заедно календар „Пътуване в радостта“ и на всички, които гласуваха!

В календара са включени снимки на Андреяна Дойкин, Станимир Николов, Мариана Ацева, Теодора Тодорова, Ани Вълева, Красимир Стойчев, Кремена Маркова, Пепа Лунгарова. Дизайнът е на Диана Николова, координатор във фондация „Дякония и мисия“.

Всяка една снимка е спомен от миг на радост и нека такива да бъдат и дните, които ще отброява този календар – за всички, които помогнаха за неговото създаване и всички, които ще го закупят и така ще подкрепят дейността ни!

Календарът е с цена 10 лв. и може да бъде закупен от Православния център „Проф. Тотю Коев“ (11 бл. на ВТУ) или чрез поръчка на електронна поща diakonia_mission@abv.bg.

Ако желаете да подкрепите нашата дейност и програма „Пътувания“ и да дадете възможност на повече хора от ДСХ „Венета Ботева“ във Велико Търново да споделят пътувания, можете да дарите средства по сметка:

IBAN: BG09UBBS88881000901622

BIC: UBBSBGSF

Обединена българска банка

ФОНДАЦИЯ ДЯКОНИЯ И МИСИЯ

Основание за превод: дарение пътуване Старчески дом

Благодарим Ви за подкрепата!

Източник: https://diakoniamission.org

Свързани публикации:

Социално служение (Дякония) в Дома за стари хора „Венета Ботева“ във Велико Търново

Православната фондация „Дякония и мисия“ е събрала помощ за приюта на отец Иван

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

sixteen − 13 =