Приютът на отец Иван се нуждае от попдкрепа, но няма нужда от дрехи, както се посочва в някои публикации в интернет (ТУК). По този повод на страничката на Дома във фейсбук (ТУК) наскоро бяха пояснени настоящште нужди на приюта:

В дома има нужда от олио ,захар, консерви за овчарите, обувки, дърва за огрев за зимата и винаги има недостиг на пари за сметките за ток.

Има нужда и от доброволци строители за да помогнат в довършването на къщите и медицинският център . Медицинският център не може да започне да функционира поради липса на строители. Той е дарен от български лекар работещ в Германия. Оборудване има, но няма хора строители да го завършат. По всички части, електро, фаянс, зидарии, покриви, картон, бояджии и т.н.

Моля ,които има идея за друг вид дарения да пише на страничката ,да пита или да се обади директно на Отец Иван 088 6852950 ,Галя (домакин в дома ) 088 6852967 или на Диана Иванова (доброволец ,координатор )0888 519310

По повод многобройните запитвания, които получаваме, за информация за банковата сметка на Дома на отец Иван, публикуваме възможните начини за изпращане на средства:

Дом за сираци „Св. Николай“ при храм „Св. Троица“,
с. Нови хан, п.код 2110,

БУЛСТАТ: 175743823
Банкова сметка в лева:
UNI CREDIT BULBANK,клон Елин Пелин
IBAN: BG72UNCR 96601000411600,
BIC: UNCRBGSF

Сметка в евро:
IBAN: BG13UNCR70001522104630
BIC: UNCRBGSF
Дом за сираци „Св. Николай“ при храм „Св. Троица“,
с. Нови хан, п.код 2110, БУЛСТАТ: 175743823

Това е акаунтът в PayPal:
otec.ivan@abv.bg

За връзка с отец Иван:
0889 539874
0886 852950

е-mail: stnikolay@abv.bg

Epay-aкаунт:
http://www.svetinikolai.org/index.php…

Благодарим на всички дарители и вярваме ,че и тази идваща зима ще ни подкрепите !
Бог с Вас !

Истината е една – Бог е Любов и е във всеки един от нас, създаден по Негов образ и подобие!

Източник: https://www.facebook.com/MoataKauzaEPomosZaDomaNaOtecIvan/

Допълнителна информация за приюта, инициативите в помощ на децата, данъчни облекчения при помощ от юридически и физически лица и насока за нуждите на приюта и домовете може да се намерят на страничката на дом „Св. Николай“ при манастира Св. Троица в интернет – ТУК;

Нуждите в дома на отец Иван никога не отпадат, както и възможността да помогнем, според силите си, когато можем.

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани непосредствено от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Свързани публикации:

Да помогнем на Отец Иван и подслонените от него семейства в с. Якимово

Заглавна снимка: http://www.desant.net/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seventeen − thirteen =