Да помогнем на Антим да вижда отново

0%

Блажени милостивите, защото те ще бъдат помилувани.

Мат. 5:7

Един храбър мъж, баща и съпруг се бори за зрението си. Още от дете, Антим воюва за всеки лъч светлина. Опериран е като малък с махнати лещи с афакия, амблиопия дължаща се на анопсия и конвергентен страбизъм, стеснени и избледнели очни нерви, зеницата издължена, носи очила от 9 диоптъра. Наскоро състоянието му рязко се влошава и се установява адхерентна левкома-съединителна тъкан, която е стигнала до ириса и кератоконус.
Професор Алпер Агча, специалист по роговична трансплантация, потвърждава диагнозата за силно изтъняване и помътняване, която изисква смяна.  Цветната снимка е в лилаво, което показва необходимостта от трансплантация. Преди десет дни Антим е опериран, като му е направена витректомия, след като по време на преглед е установено кървене с опасност от отлепване на ретината. По време на операцията, професор Айлин Ардагил открива вазопрофилеративен тумор зад ретината, който е причинил кървенето.
Необходими са специфични изследвания, с които да изключи лошата диагноза: изследване за лимфом, биопсия и ЯМР, както и две криотерапии. Антим е пенсионер с 85% инвалидност, не работи, защото е силно ограничен, заради заболяването си. Съпругата му е учителка, а дъщеря му е студентка.
Скъпи дарители, помогнете на един смел и борбен мъж да вижда прекрасното си семейство и чудния свят около себе си, да бъде отново активен, деен и работоспособен. Нека подкрепим Антим да спечели битката срещу тъмнината.
Медицинските документи и офертата за лечение са предоставени на Дякония БГ и са на разположение на дарителите при поискване.

ДАРЕТЕ СЕГА

1

Въведете желаната сума

2

You are donating as guest or LOGIN

Бележка : СИГУРНО И БЪРЗО ПЛАЩАНЕ
Бележка : Вашето дарение ще бъде проверено и одобрено от администратор след получаване
Бележка : ИЗЧАКАЙТЕ АВТОМАТИЧНО ВРЪЩАНЕ КЪМ САЙТА, ЗА ДА ЗАВЪРШИТЕ ДАРЕНИЕТО