ДаунТаун Академия

46%

По-добре е да запалите една малка свещичка, отколкото да проклинате тъмнината

Китайска поговорка

„ДаунТаун Академия“ е проект за приобщаващо обучение на деца и младежи със синдрома на Даун от област Бургас. Проектът стартира през 2022 г.
Осъществяваните от фондация "ДаунТаун БГ" дейности включват работа с децата и техните семейства в защитена среда, като се прилагат съвременни методи, с участието на нидерландски социални работници с богат професионален опит. Целта е да се създаде среда, в която децата, техните родители, социалните работници, местният бизнес, неправителствените организации и държавата да заработят заедно, за да създадат устойчив модел за пълноценен живот и трудова реализация на хората със синдрома на Даун в България.
Към момента в програмата участват 14 деца, които участваха в две лагер-работилници (през 2022 и 2023 г.), както и в месечни занимания със специалисти и стажанти. Тази кампания има за цел да осигури необходимите средства за стартиране на ежеседмични занимания с децата, тъй като редовната работа с тях е единственият начин да се постигнат трайни резултати (придобиване на трудови и социални умения). Разходите са свързани с осигуряване на храна, обучителни материали и хонорари на ангажираните специалисти.
Проектът вече е набрал значителна част от необходимата сума от частни дарители, благотворителни кампании, фондации и чрез продажба на кулинарни продукти, които децата произвеждат като част от обучението си. Кампанията има за цел да осигури недостигащата част от финансирането за учебната 2023-204 г. Можете да станете и редовен дарител на "ДаунТаун Академия" през профила на организацията в Patreon >>>.
Кампанията се организира от фондация "ДаунТаун БГ".

ДаунТаун юли 2023

ДАРЕТЕ СЕГА

1

Въведете желаната сума

2

You are donating as guest or LOGIN

Бележка : СИГУРНО И БЪРЗО ПЛАЩАНЕ
Бележка : Вашето дарение ще бъде проверено и одобрено от администратор след получаване
Бележка : ИЗЧАКАЙТЕ АВТОМАТИЧНО ВРЪЩАНЕ КЪМ САЙТА, ЗА ДА ЗАВЪРШИТЕ ДАРЕНИЕТО