Църковното настоятелство при храм „Свети Николай Чудотворец“ село Расник Ви призовава, да помогнем на тази изстрадала майка. Задълженията възлизат на около 10 000лв. Приложили сме всички документи, доказващи истината за този призив в албума на фейсбук страницата ни на храма. Жената я познаваме лично:
Молба за помощ!
Аз Деляна и дъщеря ми Алeксандра се нуждаем от помощта на добри хора.
Дълговете ни вече ужасно ни притискат, всичко което получаваме като средства (а те не са много) отиват за погасяването на тези дългове. Нашите затруднения започнаха преди 3 г. когато съпругът ми получи инсулт. Обездвижи се и не можеше да говори. Остана на легло. Тогава се наложи да напусна работа и да се грижа за него и дъщеря ни, която е на 33г., инвалид със 100% увреждане, по рождение. Тя също изцяло зависи от мен. До тогава се справяхме някак.
Състоянието на мъжа ми се влошаваше, а за лечение трябваха пари, тъй като живеем на село, всичко беше свързано и със средства за транспорт , средства за рехабилитации, правиха му три пъти ампутации на краката. Аз не се отказвах, единствената мисъл и надежда ми бе да го запазим до нас. Наложи се да тегля кредити, да вземам на заем от приятели, роднини, познати. Свекърът ми също ни помагаше със своята пенсия.
За съжаление на 17 юни 2017г. мъжът ми почина, а след 1 седмица и свекърът ми. Останахме с дъщеря ми и заемите. Аз съм назначена като личен асистент на 6 часа по програма към общината и взимам 298 лв., а нейната пенсия е 235 лв.
Понякога ходя да почасово в една къща да почиствам (при възможност разбира се, тъй като не мога да оставям дъщеря си сама). Но средствата, които получавам не стигат за да покрия тези кредити и дългове които се натрупаха.
Ситуацията ни е страшно трудна. Имам къща от родителите ми която ми е останала, която съм обявила за продажба за да покрия дълговете си, но нещата не стават така бързо, а банките и кредиторите не искат и не могат да ме чакат.
Моля Ви добри хора да ни помогнете за да оцелеем!
____________
За дарения:
Банкова сметка към Райфайзен БАНК
IBAN : BG57RZBB91551093992885
BIC : RZBBBGSF
Титуляр на сметката: Делянка Георгиева Постолова
Телефон за връзка: 0876 774 866 – Делянка

Допълнителна информация и документи: ТУК (храм Св. Николай, с. Расник във Фейсбук).

Източник: https://svnikolai-rasnik.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + six =