Приключила инициатива.

Провежда се благотворителен базар в подкрепа на боледуваща жена от гр. Септември.

По традиция край големи празници в храм „Св. Свещеномъченик Харалампий“ в гр. Септември се организират благотворителни акции в подкрепа за нуждаещи се хора. Край най-големия православен празник тази година от храма полагат усилия, за да подпомогнат 47-гадешната Светла Дуева от града, която е в затруднено положение и се нуждае от помощ.

На базара могат да бъдат закупени красиво изработени великденски украси, сувенири и предмети. В подготовката на базара взеха участи и децата от клуб „Християнско изкуство“ от Детския комплекс и от СОУ „Христо Ботев“.

Благотворителният базар бе открит на Цветница и ще остане в храма до Възкресение Христово.

Желаещите да помогнат от разстояние могат да подкрепят инициативата чрез посочената сметка:

IBAN BG66STSA93000001266013
BIC STSABGSF

Банка ДСК – ЕАД
Титуляр на сметката: Светла Иванова Дуева

Допълнителна информация и видеоматериал: ТУК.

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани пряко от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Свързани публикации:

Храм „Св. Свщмчк Харалампий“ в Септември ни моли да помогнем на млада майка

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 − eleven =