Сърдечно благодарим на всички отзовали се, нужните за операцията на Спас средства бяха събрани и тя биде успешно проведена, още веднъж много благодарим… надвишената сума ще бъде използвана за други нуждаещи се от нашата програма „Виждам Те“.

Спас Върбанов Миков, на 37 г. от с. Струпец, Врачанско, е от джуревските българо-роми, които човек много ясно различава от другите роми – калайджии и пр. Занимава се със земеделие, работил е до пандемията и в Германия и изобщо е от ромите, които трябва да подкрепяме и да се надяваме, че повечето ще се като него..

За съжаление страда от проблеми с колената, още преди 10 години го оперират от скъсан менискус, а сега се нуждае от операция на двете колянни връзки и от киста, за която няма възможност да събира по никакъв друг начин пари, а и сроковете много го притискат…на 15.6.2020 е насрочена спешна операция.

Продава всичките си кози (земеделието е негова страст и слава Богу за тези хора!), за да може да си плати неплатените здравните осигуровки. Има инвалидизиран брат, възрастни родители и съпруга, която също в момента е безработна.

От ВМА за консумативи за операцията му искат над 2000лв.

Тъй като бъдещето на страната ни е и в положителното взаимодействие със съгражданите ни от другите етноси, искаме с много радост и ентусиазъм да подкрепим тези хора, които и наистина са достойни и честни и трудолюбиви и да послужим за един добър мост и пример…

Затова ви молим, помогнете, спешно е…

Ако искате да подкрепите Спас Миков, можете да направите финансово дарение по сметката на

Фондация “Покров Богородичен”:

Райфайзен банк ЕАД, клон 4,

IBAN: BG92RZBB91551067092215,

BIC: RZBBGSF (като посочите за кого е дарението).

Можете да направите дарение за кампанията “Виждам те” и чрез Paypal: email pravoslavie.bg@gmail.com.

 

За повече информация: тел. 0887331603;

pokrov.iseeyou@gmail.com.

Чисто и непорочно благочестие пред Бога и Отца е това: да пригледваш сираци и вдовици в техните скърби и да се пазиш неосквернен от света. (Иак 1:27)

Присъединявайки се към Св. Лаврентий ще кажем с пълна убеденост за просяците, сакатите, слепите и болните:

„Това са истинските съкровища на Църквата“.

За случая сме уведомени от Василка Иванова, стара наша позната.

 

 

 

 

 

Повече за кампанията “Виждам те” може да прочетете ТУК.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × 3 =