Столичният храм „Рождество Христово“ в район Младост (улица Филип Аврамов) ни приканва на лекция-беседа, посветена на различните видове негативни зависимости.

На 9-ти юни в неделя от 11:00 часа в храма ще гостува протойерей Александър Новопашин, председател на катедралния храм „Свети Александър Невски“ в град Новосибирск, Русия.

Отец Александър е специалист по негативните зависимости напр. секти, наркотици, алкохол и др., като това ще бъде и акцентът на беседата, която ще проведе.

Той участва в иницииране и реализация на проекти, свързани с противопоставяне на деструктивни религиозни движения, в рехабилитация на наркозависими, във възраждане на дореволюционните народнически практики за медицинска и пастирска грижа на хора в труднодостъпни райони, а в последните години в правене на кино, чрез което илюстрира актуални и вълнуващи православния човек въпроси на съвремието.

От храма приканват всички, които имат интерес, да присъстват на възкресната св. Литургия в храма, като след нея в енорийския център към храма ще бъде проведена и беседата.

Събитието във Фейсбук: ТУК;

Страничка на храм „Рождество Христово“ във Фейсбук – ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 + 15 =