Сайтът Добротолюбие навършва 7 години! Пожелаваме им, с Божия помощ, все така успешно да употребяват перото и медийното пространство в полза на Христовото благовестие! На многая и благая лета!

По повод на Рожденния ден от екипа на „Добротолюбие“ изказват благодарност към своите читатели и насърчават контактите и обратната връзка:

Е, скъпи приятели, достигнахме седмата си година!

Преди седем години в навечерието на празника на светите първовърховни апостоли Петър и Павел положихме началото на Добротолюбие – мисия, която съвестно и честно изпълняваме. Защото сайтът ни не е просто една от много православни медии, не е новинарска агенция, както и не е личен блог за споделяне и прокарване на политики. Не. Добротолюбие е мисия за проповядване на Евангелието на всички човеци, особено на нашите сънародници.

За седем години се постарахме да не служим на интереси, да не подкрепяме политики, да не попадаме под едни или други лагери, да бъдем безпристрастни и обективни. Вие, нашите читатели и приятели, ни показвате, че до някъде сме успели да се справим. Предстои ни още много и надяваме се с Божията подкрепа и сила да устоим на бурите на света и злобата на деня, да положим още по-големи усилия, та Благата вест на Христовото Възкресение да достигне до всички ни, подобно на делото на светите първовърховни апостоли Петър и Павел.

Докато ви има вас, ще ни има и нас. Благодарим за подкрепата и молим да ни простите за грешките, които сме допускали. Молим ви да ни пишете повече, да ни помагате, да ни подкрепяте, защото ако делото на проповедта не е съборно, то е пусто и празно, егоцентрично и лишено от Божията благодат. А никой не иска да бъде далеч от нея.

На всички, които ни помагаха през годините благодарим, на онези, които ни злословят – благославяме и се молим за тях, за онези, които пък ни подкрепят, се надяваме да получат Божията милост. Нека помним, че добротолюбието е начин на живот, а не просто дума.

Благодарим!

Екипът на Добротолюбие

Източник: https://dobrotoliubie.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eight + 14 =