Приключила кампания – със съдействието на отец Кирил Велинов от с. Баница, Врачанско, количката бе предоставена на нуждаещия се Павлин Крумов.

Църковното настоятелство на Старинен Храм „Св. Прпмчца Параскева“ – гр. Пловдив желае да дари инвалидна количка на нуждаещ се човек.

Към нас се обърна г-жа Мария Илиева, член на настоятелството на Старинен Храм „Св. Прпмчца Параскева“ – гр. Пловдив.  От името на настоятелството и с благословията на предстоятеля на храма – свещеноиконом отец Емил Паралингов, г-жа Илиева споделя, че в храма разполагат с инвалидна количка, която биха желали да дарят на нуждаещ се човек. Здравословното състояние на момчето, на което е послужила количката, е вече много подобрено и то не се нуждае от нея – слава Богу!

Настоятелството на храм „Св. Прпмчца Параскева“ – гр. Пловдив с радост е готово да дари количката (на снимката по-долу) на човек, който има нужда от нея.
Ако имате някакви въпроси, моля да се свържете с г-жа Мария Илиева на тел. 0893723 750 или на e-mail: mariyadimitrovailieva@gmail.com
Храм „Св. Прпмчца Параскева“, гр. Пловдив, ул.“Зора“ №15
http://svparaskeva.com/
https://www.facebook.com/svparaskeva?ref=ts&fref=ts

Заглавна снимка: http://svparaskeva.com/

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eleven + 2 =