На 21 март в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия ще се състои благотворителна работилница. Изготвеното на нея ще бъде предложено на специален благотворителен базар (23 март), средствата от който ще постъпят за кухнята за бедни към храм „Св. Николай Чудотворец“:

На 14 март в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия се проведе работилница за благотворителния базар в подкрепа на кухнята за бедни към храм „Св. Николай Чудотворец“.
Дошлите доброволци изработиха украса на бурканчета със сладко, домашно производство. Креативната идея зарадва хората и те изразиха готовност да се включат и в следващата, която ще се проведе на 21 март и тогава ще изработват украса, но на живи цветя.
Благотворителният базар ще се проведе за втора поредна година на 23 март /петък/ от 10:00 до 16.00 ч. пред сградата на община Благоевград. Събраните средства ще бъдат предоставени на кухнята за бедни към църква „Св. Николай“ в кв. „Грамада“.
Очакваме ви на следващата благотворителна работилница на 21 март от 18:30 ч. в учебната зала на Православния информационен център.

Всички, които биха искали да присъстват, но нямат тази възможност могат да подкрепят кухнята и посредством сметката за дарения в помощ на развиваното Православния информационен център добротворство:

Дарителска сметка: Банка ДСК, гр. Гоце Делчев, BIC: STSABGSF, BG83STSA93000014806034, За доброволческа кухня Благоевград.

Допълнителна информация:

Девет години добротворство в Православния информационен център към Неврокопската св. митрополия 

и

Да подкрепим добротворството в Православния информационен център на Неврокопска света митрополия.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seven − 3 =