На 9 юни (събота) предстои първият за България национален „Поход за семейството“, който се осъществява от инициативен комитет и с подкрепата на Асоциация Общество и ценности.

Организаторите приканват всички, които разпознават семейството между мъж и жена като най-здравата и основополагаща клетка на обществото, да изразят съпричастност като участват и/или спомогнат повече хора да научат за предстоящото събитие. От своя страна православните християни, които участват в организацията на инициативата, отправят апел към своите събратя да изразят своето отношение към брака и семейството като към свято Тайнство и малка Църква с подкрепа за предстоящия поход в името на семейните ценности. Допълнителна информация, включително и как можем да подкрепим събитието, можем да намерим тук и тук („Денят на живо“ по Канал 3), и в посочените по-долу контакти.

Съобщение до медиите от организаторите на първия в България национален „Поход на семейството“:

Петте най-големи български града ще празнуват брака и традиционното семейство

На 9 юни 2018 г. в пет града в страната ще се проведе първият по рода си за България национален „Поход за Семейството“.

Събитието ще се състои в петте най-големи български града – София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе, като се очаква на място да присъстват голям брой граждани – защитници на традиционното семейство и християнските ценности в обществото ни.

Местата и часовете за провеждане по градове са: София – пл. „Народно събрание“, 14:00 ч.; Пловдив – пл. „Аптека Марица“, 11:00 ч.; Варна – Сцена „Раковина“, 15:30 ч.; Бургас – пл.“Тройката“, 18:00 ч.; Русе – Дом на културата, 17:00 ч.

В семейна и приятелска атмосфера, участници в Похода ще изразят своята позиция по важни за обществото въпроси, свързани с предизвикателствата пред брака и семейството у нас, последствията от провеждането на анти-семейни политики, демографската криза и други.

Всеки е добре дошъл със своето семейство, близки и приятели. В цялата страна по време на мероприятието ще се използват синьо и розово като цветове за тениски, плакати и балони, заедно с български знаменца, като всички те ще могат да се закупят в самото начало на мястото на събитието.

Всички тези символи, заедно с хубава българска музика и усмихнати лица се очаква да изпълнят празничното шествие. Акцент в Похода в някои от градовете ще бъдат и двойки, облечени в сватбените си костюми и булчински рокли. Предвижда се за финал на събитието, към небето да бъдат пуснати десетки балони, с надпис „ЗА семейството от мъж и жена“.

Присъединете се и защитете правата на родителите и бъдещето на децата в България. Всички, които милеят за семейство, род и родина са добре дошли!” отправят поканата си организаторите.

Здравите семейства носят огромна полза за съпрузите и децата. Те създават атмосфера на сигурност и стабилност, заедно с много радост и забавни моменти.

ПОХОД ЗА СЕМЕЙСТВОТО в защита на брака само между мъж и жена и на традиционното българско семейство

Здравото, любящо семейство, заслужава специално уважение, тъй като то защитава правата на децата и личното им щастие и им дава възможност да се развиват пълноценно.

За повече информация и контакти:

Контакти за връзка по градове – име, имейл и телефон:

София: Ивайло Тинчев, sofia@fiamily.bg

Пловдив: Димитър Спилков, plovdiv@fiamily.bg

Варна: Димитрина Иванова, viarnia@fiamily.bg

Бургас: Нели Тончева, burgias@fiamily.bg

Русе: Даниела Илиева, ruse@fiamily.bg

или общ на национално ниво Ивайло Тинчев, office@fiamily.bg,

Открийте ни и във Facebook и Twitter:

Facebook-група на събитието: https://www.fiaficeboo..ficom/groups/aiarfichFoorFoiamilyGG/

Facebook-страница на събитието: https://www.fiaficeboo..ficom/miarfich.fiamily.bg/

Twitter-акаунт на събитието: https://twitter.ficom/FoiamilyaiarfichGG

Facebook събития по места:

София: https://www.fiaficeboo..ficom/events/459221021329028/

Пловдив: https://www.fiaficeboo..ficom/events/1229221393248597/

Варна: https://www.fiaficeboo..ficom/events/128889097520739/

Бургас: https://www.fiaficeboo..ficom/events/2049075832052124/

Русе: https://www.fiaficeboo..ficom/events/442159808877213/

Заглавна снимка: http://www.goliamotosemeistvo.com/

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

17 − 2 =