*** ПРИКЛЮЧИЛА КАМПАНИЯ ***

Приятели, през 2015 г. организирахме и успешно осъществихме с ваша помощ набирането на средства за издаването на православна литература от ИК Омофор. Благодарение на вашите дарения, много книги вече намериха път към българския читател.

Предстои ни издаването на нови книги през 2018 и 2019 г., за които отново се нуждаем от вашата помощ. Както и преди, ще отчитаме постоянно събраните средства и етапите на издателския процес. Благодарим на всички, които ще се отзоват!

Планирани заглавия и необходими суми

Можете да направите дарение за конкретно заглавие от формулярите за дарение под описанието на всяка книга или за издателската програма като цяло чрез бутона за дарение през PayPal (вдясно на тази страница) или по банкова сметка (важно е да посочите в основанието на превода „подкрепа на издателската програма“):

Банкова сметка: Титуляр Фондация Покров Богородичен, банка: Райфайзен Банк, IBAN: BG92RZBB91551067092215, BIC код: RZBBBGSF

Проф. Александър Дворкин

Сектознание – 2-ри том, проф. Александър Дворкин

През м. март 2017 г. излезе първият том от енциклопедичния труд на проф. Дворкин “Сектознание” – незаменим източник на информация за тоталитарните секти и религиозните култове в наши дни. Вторият, окончателен том на изданието ще завърши този важен издателски проект и ще допринесе за по-пълното разбиране на феномена на вредните религиозни култове.

Предвидени разходи:

превод: 2840
редакция: 946
корекция: 300
печат: 4000
ОБЩО: 8086 лв

ФОРМУЛЯР ЗА ДАРЕНИЕ >>>

***

Габриеле Куби – Глобалната сексуална революция

Глобалната сексуална революция, Габриеле Куби

В контекста на задълбочаващия се дебат около джендър-идеологията и нейните последствия за обществото, книгата на Г. Куби е изключително ценно помагало за разбиране на произхода на съвременните схващания за пола и политическите и икономическите сили, които популяризират ЛГБТ-движенията. Написана в консервативен християнски ключ, книгата на Габриеле Куби е издавана и се радва на широка популярност в много страни.

Част от книгата, преведена на български >>>

Видео с български субтитри и пълна стенограма на изказването на Габриеле Куби по време на Първата международна конференция за джендър, пол и образование срещу джендър доктрината, проведена в Мадрид на 23 февруари 2018 г. >>>

Предвидени разходи:

превод: 2500
редакция: 1000
корекция: 300
печат: 3000
ОБЩО: 6800 лв

ФОРМУЛЯР ЗА ДАРЕНИЕ >>>

*** ПРИКЛЮЧИЛА КАМПАНИЯ ***

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 + one =