Скъпи приятели, във връзка с апела за преводачката Анжела Петрова, който публикувахме неотдавна, бихме искали да благодарим на всички, които се отзоваха с дарения за нейното лечение.

Анжела вече успешно е преминала първата операция за смяна на ставата и в момента се възстановява. След месец предстои извършването на втора операция, за смяна и на другата става.

Както вече писахме, сумата за втората операция беше събрана още в деня на публикуване на апела – 11 юли, и заедно с част от допълнителните приходи ще бъде предоставена на семейството както за закупуване на изкуствената става, така и за допълнителни разходи, свързани с възстановителния период. Само за един ден бяха събрани 3334 лева – сума, която надвиши необходимите 1460 лв.

Тъй като и в момента продължаваме да получаваме дарения за Анжела, информираме ви, че средствата, получени след 12 юли 2017 г., ще насочим и към други нуждаещи се хора от кампанията “Виждам те”. Сумата, дарена за нейното лечение, към днешна дата е 4354 лв.

Затова се обръщаме с молба към всеки, който е изпратил дарение за Анжела Петрова след 12 юли 2017 г., и би искал да посочи конкретно друго лице, на което тя да бъде предоставена, или пък би искал сумата да му бъде върната, да се свърже с нас на редакционния ни имейл pravoslavie.bg@gmail.com или на телефон 0879809114.

От името на семейството и на целия ни екип ви благодарим сърдечно за братската помощ, и нека все така се молим заедно за оздравяването на Анжела!

Източник: https://www.pravoslavie.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one × 2 =