Последен призив за Яна, която ослепява..

*** КАМПАНИЯТА Е ПРИКЛЮЧИЛА ***

Нужни са още 4300 лв. (спешно 1700лв.), за да се  проведе операцията на очите на Яна, общо струваща 6000лв.

Досега е събрала 1700лв от последния ни апел и й трябват още толкова, за да се проведе тя и то в срок до две седмици, както и остатъка, в противен случай трябва да се отложи за есента и това ще е фатално..

Молим ви още веднъж за съпричастност… А тя зависи изцяло от очите си, за да се издържа и да гледа болната си майка…

Ето повече за нея:

„Не пишем за първи път за Яна, веднъж вече й помогнахме… тук

Няколко следващи апела останаха безрезултатни, може би, защото някой може да смете Яна и майка й в категорията хора, които просто не умеят да се справят сами, защото е по-лесно така…

Но истината не е такава… ето накратко историята им:

Във време, когато лечението на тежки болести струва още повече от сега и касата поема по-малко, се разболява брат й от левкемия, семейството е почти разорено – тогава няма такива кампании за събиране на средства, дмс-и и прочие, той почива, следва таткото от рак, лечението в чужбина го покриват семейната къща и ниви  Силистра, но също не го спасяват, следват инсулти на майката, Яна я прибира инвалидизирана в София и прекъсва предишните си работи, за да се грижи за нея… Партньор на я подкрепя. Живее под наем.

Следва заболяване на очите на Яна, киста в главния мозък, за чието отстраняване тя тегли заем, тегли и такъв за операция на краката на майка си – импланти… Непосилно й е да се справи и с тях…

Живеят под наем, в момента са пред изгонване и се хранят напоследък с хляб и чай.. Лекарства не пият и двете пак поради липса на пари… майката получава нов инсулт буквално вчера и е в болница, тя плаче по телефона и изпраща снимки. Самата Яна не бива да се натоварва още един месец след мозъчната операция.

Престоят на майка й в болницата е много скъп, лечението, четири наема не са платени, чака нейното собствено лечение..

Мечтата на Яна в момента е една, по-скоро е молитва всеки ден, да се оправи майка й и да се подобрят очите й от синдром на Сьогрен, в момента не може да работи с тях въобще, за да може да рисува иконите и картините си на глинени плочи и да се справи.

Пари за материали е измислила как да намира, но скъпото лечение на е по силите й..

Те изнемогват изцяло и буквално гладуват в това трудно за тях време.. .“

Молим, помогнете:

Яна Тодорова – 0887763912

 

 

https://www.paypal.me/YanaTodorova

 

Чисто и непорочно благочестие пред Бога и Отца е това: да пригледваш сираци и вдовици в техните скърби и да се пазиш неосквернен от света. (Иак 1:27)

Присъединявайки се към Св. Лаврентий ще кажем с пълна убеденост за просяците, сакатите, слепите и болните:

„Това са истинските съкровища на Църквата“.

 

За повече информация – 0887331603

 

2 thoughts on “Последен призив за Яна, която ослепява..”

  1. Здравейте, искам да се уверя, че през пейпал дарението ми е стигнало до Яна, но на посочения номер 0887331603 никой не вдига. Можете ли да ми съдействате

  2. Получихме информация от Алианц, че става дума за измама! Моля за коментар издаението Дякония!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

4 × 4 =