На 25 Май, петък Иванка Киркова, началник на РУО – Пловдив награди 23 педагогически специалисти и директори от област Пловдив. В церемонията по награждаването почетен гост бе и Знеполски епископ Арсений, който поздрави носителите на годишните награди на РУО и всички дейци на културата и образованието. 

Госпожа Киркова се обърна към присъстващите и награждаваните с думите:

Уважаеми колеги – педагогически специалисти, директори!

Скъпи гости – Ваше Преосвещенство епископ Арсений, представители на общините в област Пловдив, граждани, деца!

За мен е огромно удоволствие и радост да бъдем заедно, за да отбележим/почетем заслужено труда на хората в системата на образованите в област Пловдив. Надпреварата тази година е много оспорвана. Постъпиха повече от сто предложения и беше много трудно да отличим 23-те сред тях. Имаме победители и те са представители на всички педагогически специалисти и директори в нашата област. Вярвам в професионализма Ви и взаимопомощта, която оказвате в реализиране на основните и приоритетни дейности в системата на образованието.

С тези думи бе открита церемонията за връчване на Годишните награди на Регионално управление на образованието в актовата зала на СУ „Свети седмочисленици“.

23 педагогически специалисти и директори на образователни институции от област Пловдив получиха плакет, грамота и подарък – билет за концерт като част от каузата на Седмицата на благотворителността. Като също така бе подготвен поздравителен адрес от Обществено-консултативен съвет към РУО за всички отличени.

Годишните награди на РУО – Пловдив се дават за висок професионализъм и всеотдайност в педагогическата дейност, за постигнати значими резултати в образователно-възпитателния процес. Те са признание и оценка на значимостта на учителския труд.

Специален благослов и насърчителни думи към всички дейци на културата и образованието и пред присъстващите отправи Негово Преосвещенство Знеполски епископ Арсений, който беше специален гост на тържеството с благословението на Негово Високопресвещенство Пловдивски митрополит Николай.

Източник: http://www.plovdivskamitropolia.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twenty + sixteen =