През тези дни на страничката „Заедно за усмивката на Иво“ е публикувана радостната новина, че сумата за лечение на Иво е събрана! Благодарим на всички, които са помогнали! Допълнителна информация може да се намери в съобщението заедно с уточнения за предстоящите и вече обявени благотворителни мероприятия и сумата, която ще бъде в излишък. Слава Богу! Нека подкрепим Иво молитвено, за да приключи всичко по лечението благополучно!

Благодарение на отзивчивостта на всички, през празничните дни на Възкресение Христово кампанията за Иво в храм „Св. св. Кирик и Юлита“ бе много успешна и от дарения и продадени картички бяха събрани над 2500 лв. Сумата вече е приведена в подкрепа на Иво. Независимо, че кампанията в храма за празниците, когато там има много богомолци, приключи, като цяло тя продължава – събрана е една четвърт от сумата. Предстои Благотворителен базар“Заедно за усмивката на Иво“. Нека не спираме да помагаме!

През ноември на миналата година г-жа Христина Трифонова се сблъсква с ужасна новина – в болница „Св. Наум“ нейният по-малък син, Иво, е диагностициран с тумор в мозъка и хидроцефалия. Борбата с коварното заболяване започва незабавно. Детето веднага е прието в болница, на 30 ноември е оперирано УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ и на 7 декември е изписано, лекарите успокояват семейството, че всичко е минало добре. Въпреки наличието на фациалис (неврит на лицевия нерв) лекуващите не предписват никаква допълнителна терапия след операционната намеса. Месец и половина по-късно обаче обезпокоената майка настоява за резонанс, на който се установява, че значителна част от тумора не е отстранена.

Близките на Иво се свъзват с доц. д-р Герганов от клиниката INI в Хановер в Германия. Възможността за операционна помощ в чужбина е на стойност 50 017.00 евро, в която сума не са включени разходите за престоя и разходите на придружител. Сумата не е по възможностите на семейството на Иво.

Обръщаме се към всички, които биха искали да помогнат.

Помощ на Иво може да бъде оказана на всяко място, където са поставени кутии за дарения. Такива могат да бъдат открити в Банкя, в София, в град Драгоман и в с. Волуяк. Приятелите на Иво са поставили такива кутии за подкрепа и в населени места в чужбина. Допълнителна информация може да се намери тук: Дарителски кутии (всяка снимка е с информация за местоположението);

Група за подкрепа на Иво във фейсбук: Заедно за усмивката на Иво;

Дарителска сметка:

Банка-ДСК BG12STSA93000025190289

BIC : STSABGSF

Ивайло Николаев Спасов

„Благодаря на всеки отделил дори и лев за Иво! Бъдете здрави!“ (Христина Трифонова, майка на Иво)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nine + 8 =