Да помогнем на мъничката Вики да се подложи на лечение

На своята стена във фейсбук православна християнка отправи апел към своите приятели за подкрепа на мъничката Виктория Георгиева, към който се присъединяваме:

Мъничката Виктория страда от чревни проблеми, започнали почти непосредствено след раждането й. Извършените три операции само в рамките на година и една седмица не водят до необходимите резултати. Предложеното ново оперативно лечение, чрез което се търси изход, не се осъществява в България. При това положение майката на детето, Елена Маринова, възлага своите надежди на болница “St. Joseph Krankenhaus”, Берлин, Германия.

Елена Маринова се обръща към всички, които могат да помогнат:

Моля ви, помогнете ми в тази битка! Вярвам, че има добри хора, които не биха останали безучастни пред трагедията на една майка и невинното дете, което с нищо не е заслужило жестоката си съдба. Благодаря от сърце на всеки откликнал, от мое име и от името на дъщеря ми Виктория!

Дарителска сметка:

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД
IBAN: BG04UBBS80021079705440
BIC UBBS BGSF

На името на Виктория Венциславова Георгиева

Допълнителна информация и контакт чрез PayPal за изпращане на помощ може да се намери и тук.

Нека, ако имаме възможност, да помогнем.

„Който приеме едно такова дете в Мое име, Мене приема“ (Мат.18:5)

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!  Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани пряко от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

9 + twenty =