На своята
стена във фейсбук православна християнка отправи апел към своите приятели за подкрепа
на мъничката Виктория Георгиева, към който се присъединяваме:

Мъничката Виктория страда от чревни проблеми, започнали почти непосредствено след раждането й. Извършените три операции само в рамките на година и една седмица не водят до необходимите резултати. Предложеното ново оперативно лечение, чрез което се търси изход, не се осъществява в България. При това положение майката на детето, Елена Маринова, възлага своите надежди на болница “St. Joseph Krankenhaus”, Берлин, Германия.

Елена Маринова се обръща към всички, които могат
да помогнат:

Моля ви, помогнете ми в тази битка! Вярвам, че има добри хора, които не биха останали безучастни пред трагедията на една майка и невинното дете, което с нищо не е заслужило жестоката си съдба. Благодаря от сърце на всеки откликнал, от мое име и от името на дъщеря ми Виктория!

Дарителска сметка:

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД
IBAN: BG04UBBS80021079705440
BIC UBBS BGSF

На името на Виктория Венциславова Георгиева

Допълнителна информация и контакт чрез PayPal за изпращане на помощ може да се намери и тук.

Нека, ако имаме възможност, да помогнем.

„Който приеме едно такова дете в Мое име, Мене приема“ (Мат.18:5)

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!  Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани пряко от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen − twelve =