Приключил конкурс.

Художествена галерия „Димитър Добрович” – Сливен, фирма „Сименс“, Сливенска Митрополия и вестник „Сливенско дело“под почетния патронаж на Негово Високопреосвещенство Сливенски Митрополит Йоаникий, организират XII -ти Национален конкурс за коледна картичка, под наслов „Весела Коледа за всички“.

По традиция, всички картички, участващи в конкурса, ще бъдат предоставени в навечерието на Бъдни вечер и Рождество Христово на социалния патронаж в градовете – Сливен, Котел, Нова Загора, Твърдица и в домовете за стари хора от Сливен и Нова Загора и в болнични заведения из цялата страна.

Инициативата ни придоби национален машаб през последните години и участниците са над 5 000 деца от цялата страна. Получилите коледна картичка стават все повече и повече – болници, старчески домове, центрове за настаняване от семеен тип и социалните патронажи не само в Сливен и областта, а и в други градове и области.

Малки приятели от цялата страна, възрастни хора от цялата страна очакват Вашите поздравления, които ще ги зарадват и стоплят през светлите коледни и новогодишни празници.Участвайте и нарисувайте своята най-красива коледна картичка!

През 2016 година участниците в конкурса, ще бъдат селекционирани в четири възрастови групи:

деца до 7 годишна възраст;

ученици от 1 – 2 клас;

ученици от 3 – 4 клас

ученици 5 – 6 клас

ученици 7 – 8 клас;

ученици от 9- 12 клас,

във всяка от които ще бъдат раздадени отличия – награди и грамоти за:

първо, второ и трето място и поощрителни награди.

До участие в конкурса ще бъдат допуснати всички желаещи, които предоставят или изпратят творбите си най-късно до 16 декември 2016 г., на адрес:

гр. Сливен, 8800,, зала „Сирак Скитник“, бул. „Цар Симеон“ № 2

Телефон за контакт.: 044/622083; 044/625342, 0892 218 198

Задължително условие за участие в конкурса е четливото изписване (На отделен лист приложен вътре в картичката) трите имена, възраст ,училище,град, държава и телефон за връзка При желание от негова страна може да бъде добавена и друга допълнителна информация.

В регламента на конкурса няма ограничения в размера и техниката, използвана при изработването на картичките

Списъкът на наградените ще бъде публикуван в сайта на Художествена галерия „Димитър Добрович” – Сливен : www.art-gallery.sliven.net НА 18 ДЕКЕМВРИ 2016 Г.

Церемонията по награждаването на отличените творби ще се проведе в гр. Сливен, зала „Сирак Скитник”, бул. „Цар Симеон“ № 2, І етаж, на 21 декември 2016 г., от 11.00 ч., в присъствието на официални представители на организаторите на Конкурса: Художествена галерия „Димитър Добрович.

Източник: http://mitropolia.sliven.net/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 + thirteen =