*** КАМПАНИЯТА Е ПРИКЛЮЧИЛА ***

Актуализация:

Сърдечно благодарим за помощта за Яна Тодорова ( общо над 1000 лв.), с дарените пари тя успя да заплати целия болничен престой на майка си след инсулта и да закупи лекарства, както и да се издържат за това време.

Остава най-важната задача, Яна да събере пари за скъпо струваща операция на очите, за да може да изпълни многото художествени поръчки, които я чакат и да се издържа сама. Тъй като са под наем с майка й, всичките пари от длъжността личен асистент на майка й, отиват за това и за лекарства. За съжаление сумата е 6000 лв.

Молим ви отново, помогнете..

 

„Не пишем за първи път за Яна, веднъж вече й помогнахме… тук

Няколко следващи апела останаха безрезултатни, може би, защото някой може да смете Яна и майка й в категорията хора, които просто не умеят да се справят сами, защото е по-лесно така…

Но истината не е такава… ето накратко историята им:

Във време, когато лечението на тежки болести струва още повече от сега и касата поема по-малко, се разболява брат й от левкемия, семейството е почти разорено – тогава няма такива кампании за събиране на средства, дмс-и и прочие, той почива, следва таткото от рак, лечението в чужбина го покриват семейната къща и ниви  Силистра, но също не го спасяват, следват инсулти на майката, Яна я прибира инвалидизирана в София и прекъсва предишните си работи, за да се грижи за нея… Партньор на я подкрепя. Живее под наем.

Следва заболяване на очите на Яна, киста в главния мозък, за чието отстраняване тя тегли заем, тегли и такъв за операция на краката на майка си – импланти… Непосилно й е да се справи и с тях…

Живеят под наем, в момента са пред изгонване и се хранят напоследък с хляб и чай.. Лекарства не пият и двете пак поради липса на пари… майката получава нов инсулт буквално вчера и е в болница, тя плаче по телефона и изпраща снимки. Самата Яна не бива да се натоварва още един месец след мозъчната операция.

Престоят на майка й в болницата е много скъп, лечението, четири наема не са платени, чака нейното собствено лечение..

Мечтата на Яна в момента е една, по-скоро е молитва всеки ден, да се оправи майка й и да се подобрят очите й от синдром на Сьогрен, в момента не може да работи с тях въобще, за да може да рисува иконите и картините си на глинени плочи и да се справи.

Пари за материали е измислила как да намира, но скъпото лечение на е по силите й..

Те изнемогват изцяло и буквално гладуват в това трудно за тях време.. .“

Молим, помогнете:

Яна Тодорова

Алианц Банк България АД, 

IBAN: BG69BUIN95611000488210,

BIC: BUINBGSF

или на:

https://www.paypal.me/YanaTodorova

 

Чисто и непорочно благочестие пред Бога и Отца е това: да пригледваш сираци и вдовици в техните скърби и да се пазиш неосквернен от света. (Иак 1:27)

Присъединявайки се към Св. Лаврентий ще кажем с пълна убеденост за просяците, сакатите, слепите и болните:

„Това са истинските съкровища на Църквата“.

 

За повече информация – 0887331603

 

One Comment

  • Галина Михайлова каза:

    Бихте ли ми дали личния телефон на Яна? Благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + three =