Сумата в полза на Венцислав Георгиев е събрана, от името на Венцислав отправяме благодарност към всички, които са помогнали.

През лятото на 2016 г. чрез кампания на „Виждам те“ помогнахме на Венцислав Георгиев да закупи необходимите му протези. По рождение Венцислав е без крайници на краката – от коляното надолу – и тези протези бяха единствената му възможност за ползотворно приобщаване към ежедневието.  Благодарение на всички, които се отзоваха, необходимите протези бяха закупени.

Протезите, с които Венцислав разполага обаче изискват съхранение и поддръжка, за което той полагаше грижи сам до момента, посредством пенсията, която получава. Към днешна дата обаче за пълноценното предпазване и функциониране на протезите са необходими специални чорапи, които се приготвят по поръчка. За приготвянето на необходимите чифтове Венцислав се нуждае от 346 лв., които не може да набави сам – с пенсията, която получава, след като заплати наема си, Венцислав изкарва месеца с около 120 – 130 лв. Поради тази причина се обръщаме с молба за подкрепа към всички, които биха желали да помогнат.

Ако искате да подкрепите Венцислав Георгиев в кампанията „Виждам те”, можете да направите финансово дарение по сметката на фондация “Покров Богородичен”: Райфайзен банк ЕАД, клон 4, IBAN: BG92RZBB91551067092215, BIC: RZBBGSF (като посочите, че дарението е за Венцислав Георгиев в кампанията “Виждам те”). Можете да направите дарение за кампанията “Виждам те” и чрез Paypal: email pravoslavie.bg@gmail.com. За повече информация: тел. (02) 987 1655, 087 980 9114, pokrov.iseeyou@gmail.com.

Дарение чрез PayPal

„Каква полза за човека, ако придобие цял свят, а повреди на душата си? (Мат. 16:26), Милостта бива похвалявана на съда.“ (Иак.2:13)

Събрани до момента (13 април 2017 г.): 298 лв от необходими 346 лв.

One Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 − 7 =