Можем да помогнем: пътуващ свещеник спомага за издръжката на болно дете

20161214_095010Пътуващ свещеник, който се прехранва с извършване на треби, спомага и за издръжката на болно дете – сирак и неговото приемно семейство.

Росен е на 23 години, кръгъл сирак е и страда от форма на шизофрения. Подслон и грижа намира в семейството на Димитър и Светла Йорданови от Горна Оряховица, ставайки деветият член в многолюдното семейство – до този момент Димитър и Светла имат шест деца. Въпреки своите здравословни проблеми Росен полага усилия да бъде полезен на себе си и на своите приемни родители. Той изработва мънички иконки и мартенички. С разпродаването на артикулите, изработени от Росен се е наел пътуващият свещеник Петър Петров (на снимката). Всеки, който би желал да закупи такава иконка, сладка с мъничка иконка, мартеничка или друг артикул в полза на Росен и неговото семейство, или да помоли за отслужването на определени треби може да го стори като влезе във връзка с отец Петър на следния телефон: 0895 796 143

 

4 thoughts on “Можем да помогнем: пътуващ свещеник спомага за издръжката на болно дете”

  1. Здравейте, можете ли да ми дадете адрес на момчето или приемното семейство. Искам да им пратя нещо.

    1. Потърсете връзка с тях посредством отец Петър, всякаква по вид помощ едва ли ще бъде отказана.

      1. Отговорност за тази публикация нося аз, Георги Канев (https://www.facebook.com/georgi.kanev.5074). Въпреки особеностите си, отецът ми бе препоръчан като човек, който в крайна сметка не е мошеник. Срещнах се с него, разговаряхме и избрах да му се доверя. По негово настояване го придружих за да преведе пари, дарени за младежа, на когото помага в един копирен център в центъра на София, където той бе познаван от обслужващите като чест клиент с тази задача. Проучване не съм правил, но съзнателно му се доверих, поместих апела му и телефон за връзка. Всеки, който желае може да се чуе с него и да избере как да постъпи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

4 × one =