Сумата за операция на Иванка е събрана! Слава Богу! Господ да въздаде на всички, които са помогнали! Да подкрепим молитвено Иванка, за да премине през всички следващи стъпки благополучно!

Да окажем помощ на млада учителка, за да не остане инвалид до края на живота си!

Срокът да събиране на необходимата сума от 6800 лв. бе 12.09.2019 г. Остават за събиране още ок. 1200 лв. и на Иванка е предоставена още една седмица, за да ги събере. Сумата не е твърде голяма, нека да й помогнем!

По-стара публикация:

През 2017 г. Иванка Ганева от с. Варненци претърпява инцидент, който я принуждава да се подложи на до момента 8 операции – на корема, гинекологични и на гръбнака. Предвидена е като необходима и още, девета, операция.

До 2017 г. Иванка работи като учителка с голяма любов към своята професия, разведена е и живее със своята майка. Инцидентът напълно променя нейния живот. По-голямата част от операциите Иванка успява да заплати сама. За съжаление, последната интервенция (за поставяне на гръбначни импланти) остава незаплатена поради недостиг на средства. Преди да покрие тези разходи Иванка не може да се подложи и на последната от необходимите операции – за коригиране на асиметрията на таза.

Дължимата сума съгласно издадената оферта за операция е 6 800 лв. (вж различните манипулации в проформата). 45-годишната Иванка се нуждае от спешна подкрепа за събирането на тази сума пари, за да не остане с нарушена двигателност до края на живота си. Тя дори е продала единствените си имоти извън този, в който живее, за да използва цената им за операциите, което й коства енергийната помощ за зимата от социалните. Защото по закон за последните 5 години не трябва да се продават имоти.

От болница „Сърце и мозък“, където е оперирана и където ще се извърши операцията на таза, са й поставили срок за внасяне на дължимата сума от 6 800 лв. до 12.09.2019 г. Иванка посочва, че след този срок няма може да се обсъжда насрочване на последната необходима операция.

Когато мизерията и страданието се слеят в живота ни, често се оглеждаме за помощ. Нека подкрепим жената, която е на ръба на отчаянието и безсилието и не е ясно дали ще се върне отново в училище, но поне да получи шанс да продължи да живее без болки и страдания при движение.

Дарителска банкова сметка на Иванка в банка ДСК, където ще се събират средствата за операцията й:

IBAN: BG38STSA93000026326855
BIC: STSABGSF
Титуляр: Иванка Илиева Ганева

Телефон за контакт с Иванка – 0894329201.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!  Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани пряко от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Иванка Генова се обърна към нас с носока от благотворителната платформа Милостив – (ТУК) – нека помогнем според силите си – обединени, нашите малки излищъци могат да постигнат много!

One Comment

  • Моника каза:

    Ох, Бог да благослови. Но в „сърце и мозък“ са едни от най-големите мошеници. Правят операции които понякога не са нужни и са ужасно надценени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 − six =