За някои апели има все пак време да се напишат красиво, но тук случаят е наистина спешен… може и да е досадно да се четат все нови и нови апели за финансово подпомагане, за което съжаляваме, но нямаме никаква друга опция и се молим с Божията помощ все пак отнякъде да дойде подкрепа.

Мирослав Мирчев страда от АЛС (Амитрофична латерална склероза), диагностициран е със заболяването преди три години. Амитрофичната латерална склероза предизвиква прогресивна дегенерация на моторните неврони в гръбначния и главния мозък, което води до парализа и смърт.

Надежда за Мирослав предлага терапията със стволови клетки, независимо от рисковете, с които е свързана. Трансплантацията на стволови клетки обаче е твърде скъпа и възлиза на над 50 000 лв. За нея не успява да събере пари…

Мирослав не се предава пред заболяването и неуморно търси средства за борба – приема различни хранителни добавки и прави редовна физиотерапия. За съжаление, опитите поне за намаляване на скоростта на заболяването за момента са без успех. Към днешна дата Мирослав вече не може да ходи и се придвижва с инвалидна количка, а съвсем отскоро не може и да говори!!!

Новото положение е по-лошо от преди 2-3 месеца. Прави озонова терапия и терапия с добавки, препоръчана от един испански учен. Има надежда, че едно израелско лечение скоро ще се вкара в Европа. Фирмата се казва Brainstorm, а терапията Nurown. Сега в САЩ тече трета фаза от изследвания на влиянието й върху болни. Но за сегашното му лечение и за тази нова възможност ще му трябват още средства.

Мирослав Мирчев е компютърен аниматор.

Молим ви… да помогнем на Мирослав в неговата борба…

DSK Bank, IBAN BG10STSA93000018889496 STSABGSF
Титуляр – Мирослав Тасков Мирчев
PayPal: mirchevvv@yahoo.com

Тел. за контакт –  0887331603

 

 

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани непосредствено от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Към случая на Мирослав ни насочи негова дългогодишна позната и ангажирана със случая православна християнка, която ни изпрати неговия апел в Хелпкарма (ТУК) и спомогна за осъществяването на контакт.

 

 

 

One Comment

  • Краси каза:

    Здравейте! Свържете се с milostiv. org, може и по месиндър, преди време ни се наложи да събираме средства за наш приятел и беше доста успешно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fifteen − six =