Актуална информацияТУК

Ивайло Семков отправя молба за помощ в полза на своята майка.

Мнозина православни християни са запознати с трудностите на Ивайло Семков, който от години се бори със своите здравословни проблеми. За съжаление, независимо от оказваната до момента помощ, Ивайло все още не е успял напълно да преодолее затрудненията си.

Положението на Ивайло обаче се усложнява от внезапно влошилото се здравословно състояние на негавата майка – Клавдия. През месец декември тя, при пътнотранстротно проишествие, пада на леда на автобусна спирка и наранява гърба си. В момента Клавдия е на легло и е приета в университетска болница „Св. Йоан Рилски“ в София с установени възпалителни процеси на мускулите около гръбначния стълб. Ивайло отправя молба за подкрепа, за да може да посрещне всички нужди по възстановяване на майка си, чиято пенсия към момента е единственият доход на семейството. Той се нуждае от средства както за лекарства и памперси, така и за евентуално увеличаване на престоя на Клавдия в болница. Би бил много благодарен, ако някой разполага с инвалидна количка или употребяван антидекубитален дюшек, от които не се нуждае. Ивайло споделя, че през всички години на страдания и здравословни проблеми основна негова подкрепа винаги е била неговата майка, която също страда от редица заболявания, и отправя молба и за молитвена помощ.

За допълнителна информация и контакт: 0890 207 417 (Ивайло Семков);

Финансова помощ на Ивайло може да бъде оказана на следната сметка:

IBAN: BG59STSA93000015155860

BIC: STSABGSF

Банка ДСК, титуляр Ивайло Николаев Семков

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани непосредствено от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × two =