Започнаха лагерите в Кремиковския манастир, новината съобщи ръководството на манастира на официалната фейсбук страница на манастира:

„Приятели, на 08 юни 2018 година започнаха православните детски лагери в Кремиковския манастир.

Първата смяна е за съвсем малки деца на възраст от 4 до 6 години. Наши гости са мъниците от детските градини в Горна Малина и Банкя. С тях са учителките им от градините, а дневният режим с направен специално за възрастта им.

В двора на манастира е истинска детска площадка с много места за игра, песни и занимания за развиване на сръчност и таланти.

Децата и учителите спят в новопостроената сграда на манастира, където се чувстват като у дома. За всичко това трябва да благодарим на безброй много дарители, строители, благодетели и доброволци.

Съвсем скоро започват и лагерите за по-големите деца от 7 до 14 години. Местата вече са заети, свободни са само 15 места от 27 август – 2 септември. Ако искате да запишете децата си, трябва да пишете на имейл milena.e.yocova@gmail.com.

По молитвите на Света Богородица и Свети Георги Господ да пази децата, да ги вразумява, да дава здраве на тях и семействата им. Амин!“

Източник: https://www.verouchenie.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 − 6 =