Приключила кампания

По инициатива на един от новите членове на Сдружение Милостив, свещеник д-р Сава (Щони) Кукудев, преподавател в Богословския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, се организира конкурс за фотографии – „Фотодякония“.

Организаторите описват инициативата така:

Всеки един от нас е призван да дава своята малка или по-голяма лепта към нуждаещите се според възможностите си, било то с финансова помощ или доброволен труд, с добра дума или друг жест на състрадание и милост. Чрез конкурса Фотодякония на инициативата Добротворчество, сдружение Милостив призовава всички любители и професионални фотографи да ни изпратят свои снимки, които вдъхновяват и показват дела на милосърдие и грижа към ближните. Със своите фотографии да споделят образи на добродетелни каузи, на социална дейност, които смятат за стойностни и заслужават да бъдат подкрепени.

Конкурсът е отворен за всички, които питаят любов към фотографията и добротворчеството, и са на възраст между 14 и 40 години. Специална комисия, в която влизат доц. Георги Лозанов, Никола Трейман и Веселина Велчева (носител на голямата награда от конкурса „Цветовете на Православието. България“) ще оценяват творчеството на участниците. Предвидена е и награда от публиката посредством гласуване във фейсбук.

За участие, желаещите трябва да изпратят своите снимки до 15 август. Допълнителна информация относно сроковете, броя на необходимите снимки, критериите за оценяване и др. може да бъде открита тук.

Заглавна снимка: https://www.bnt.bg/

Резултати, фотографии на победителите и връзка към всички изпратени за участие снимкиТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twenty − thirteen =