Доброволчески ден по изграждане на паркова площ около храм „Св. Николай Мирликийски“ в Бухово

Слава Богу за всичко!

80 благословени ръчички днес дадоха своя принос в подобряване на средата, в която живеем – пространството около храм "…

Публикувахте от Тодор Димитров в Събота, 27 октомври 2018 г.

Приключила кампания.

На 27 октомври (събота) от 10:00 часа всички, които биха желали, могат да се включат като доброволци и добротворци в работата по облагородяване на пространството около храм „Св. Николай Мирликийски Чудотворец“ в град Бухово.

Ще се засадят 30 контейнерни кипариса, на местото на изсъхналите 30 броя, ще се садят други многогодишни декоративни храсти. Идеята е да се оформи парково пространство около храма.

От известно време в храма и край него кипи усърден труд, подет от църковното настоятелство, подкрепен от местните административни власти и сърцати доброволци. Извършени са редица ремонтни работи и укрепяване на пространството около храма, предвижда се и изграждането на чешма. Инициаторите изразяват своята признателност към всички, които са помогнали и във връзка с доброволческия ден във събота споделят: „Направено е много, но и още много трябва да се сътвори! Ще се радваме ако можете да ни помогнете с добротворчество и ще е необходим инструмент – прави лопати! Благодарни сме на всяка подкрепа.

Събитието във Фейсбук;

Страничка на храм Св. Николай Мирликийски, гр. Бухово във Фейсбук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

4 + 13 =