Художествена галерия „Димитър Добрович” – Сливен и Сливенска Света Митрополия под почетния патронаж на Негово Високопреосвещенство Сливенски Митрополит Йоаникий, организират Четиринадесето издание на конкурса за Коледна картичка, под наслов „Весела Коледа за всички“.

По традиция, всички картички, участващи в конкурса, ще бъдат предоставени в навечерието на Бъдни вечер и Рождество Христово на социалния патронаж и домове за деца в различни градове.

В конкурса, ще бъдат селекционирани следните възрастови групи:

деца до 7 годишна възраст;
ученици от 1 – 2 клас;
ученици от 3 – 4 клас
ученици 5 – 6 клас

До участие в конкурса ще бъдат допуснати всички желаещи, които предоставят или изпратят творбите си най-късно до 15 декември 2018 г., на адрес:
гр. Сливен, 8800,, зала „Сирак Скитник“, бул. „Цар Симеон“ № 2
Телефон за контакт.: 044/625342

Задължително условие за участие в конкурса е четливото изписване на гърба на картичката трите имена, възраст, училище, град и телефон за връзка. Материали по избор. Допустими формати на картичките – А4 или А3, сгънати на две. Творби, при изработването на които е използван брокат и сродни материали, няма да бъдат разглеждани от журито. Списъкът на наградените ще бъде публикуван в сайта на Художествена галерия „Димитър Добрович” – Сливен : www.gallerysliven.com.

Източник: http://mitropolia.sliven.net/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 + eight =