Да помогнем на Сийка докато получи първите доходи от своята работа

Приключила инициатива – по молба на самата Сийка от 03.02.2019 г. апелът в нейна подкрепа е преустановен.

Преди около три седмици ви запознахме с историята на Сийка Георгиева и нейния син Самуил.

През 2014 г. те приемат Св. Кръщение, което води до разрив с техните близки – мюсюлмани. Оттогава Сийка и Самуил сами се борят с предизвикателствата на живота. Благодарение на вашата помощ, семейството се сдоби с храна, облекло, лекарства, а Самуил се подложи на изследвания, които показаха добри резултати – детето страда от епилепсия и киста на черепа.

Отново благодарение на вашата подкрепа Сийка започва работа в охранителна фирма (договорът – по-долу). Първите си доходи тя трябва да получи около средата на месец март. Дотогава обаче двучленното семейство ще се нуждае от храна и средства за лекарства. Нека продължим своята помощ за Сийка – от полза биха били трайни хранителни продукти или средства за тяхната набава. Самуил се нуждае също от лекарства, а поради обстоятелството, че се бои да остава сам през нощта в приюта, Сийка е помолила възрастна жена да остава с него, докато тя кара нощни смени. Срещу тази услуга Сийка е обещала да заплаща на жената по 10 лв. на нощ. От фирмата се оказва, че нямат размера кубинки на Сийка и тя е помолена на първо време да си ги набави сама – ако някой разполага със стар чифт полицейски кубинки (37-38 номер) – биха били от полза.

Имайки вече работа, Сийка е притискана от центъра за временно настаняване да си намери по-скоро квартира и би била благодарна за всякакви насоки.

Нека помогнем на самотната майка да стъпи на краката си, да осигури необходимото на Саумил (Сийка отдавна желае да бъде извършено изследване с радио-магнитен резонанс за състоянието на кистата на детето) и да изгради едно по-добро бъдеще за себе си и своя син, с Божия помощ! Можем да помогнем със средства, според силите си, с хранителни продукти и с молитва.


Продукти и облекло могат да бъдат изпращани до поискване на офис на Еконт: София, жк Красна поляна-3, ул. Колю Фичето №0, до бл.31Б

Средства в помощ на Сийка могат да бъдат изпращани на следната сметка:

Банка ДСК – BG23STSA93000021407479 – титуляр: Сийка Михайлова Георгиева

Допълнителна информация и контакт със Сийка: 0879 04 77 65 (Сийка Михайлова Георгиева).

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!  Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани пряко от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.Към страничката на Дякония се обърна ангажиран със случая православен християнин.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 + 20 =