Един православен християнин, Александър Иванов, човек с активна позиция по редица църковни и обществени въпроси, полага усилия, за да помогне на затруднено православно семейство. Можем да помогнем.

Рени е майка на 28-годишния Стефчо, който страда от аутизъм и остра форма на диабет. Самата Рени е с четири прекарани инсулта и двамата със Стефчо се издържат, благодарение на отпуснатите им пенсии. Въпреки всички трудности, Рени не е престанала да обича и обгрижва всички нужди на Стефчо, уповавайки се на Бога дирейки при всички трудности утеха в Него. Необходимостта от лекарства и за двамата, както и необходимите консумативи за ежедневния живот на семейството често надхвърлят финансовите възможности на Рени и Стефчо. Това обстоятелство подлага двамата на лишения. С разрешение от Александър, обръщаме се към всички, които биха искали и имат възможност да помогнат – помощ може да се предложи на следните контакти:

Стефан Василев Евстатиев и Рени Григорова Евстатиева;
Тел: 088 400 7947;
Адрес: гр. Радомир, кв. Арката, бл. 1, ет. 2, ап. 5;
Пощ. код: 2400.

Парични средства могат да бъдат преведени по сметка с титуляр Александър Иванов. Към момента Рени и Стефан все още нямат своя дарителска сметка и с тяхно разрешение Александър временно е предоставил своя сметка за помощ:

Банка ДСК – ЕАД
Титуляр: Александър Иванов Ангелов
IBAN: BG83STSA93000024673844
BIC: STSABGSF

Страница във Фейсбук на Александър Иванов с апел за Рени и Стефчо

Давайте милостиня според силите си; тогава всичко у вас ще бъде чисто“ (Лука 11:41); “Блажен оня, който пригледва бедни (и сиромаси)! В злочест ден Господ ще го избави“ (Пс. 40:2)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × four =