Да помогнем на Никол да се пребори с коварната болест – Сарком на Юинг (вид костен тумор)

За съжаление, след като продължителна борба, на 4 септември, 2018 г. Никол е починала. Информацията е качена от нейните близки на страничката „Да помогнем на Ники„. Господ да упокои Никол със Своите светии и да укрепи семейството й!

...

В момента Никол провежда вече своето лечение. Нека да я подкрепим молитвено! Информация може да се намери на страничката Да помогнем на Ники„. Там е посочено също, че някои останали в излишък средства са били преведени в помощ на бебе Марти, което също се нуждае от помощ.

Във фейсбук е разпространен апел в полза едно болящо дете – тринадесет годишната Никол Йорданова Георгиева. Към случая ни насочи иподякон Георги Марков. Със съгласието на близките на Никол и молитвеното застъпничество и подкрепата на иподякон Георги публикуваме апела в полза на Никол.

Никол е диагностицирана със Сарком на Юинг – злокачествен и агресивен тумор, който възниква в костната тъкан на млади хора – най-често между пет и тридесетгодишна възраст: Битката с коварната болест ще е много тежка за нея и близките й нямат никакво време за избор! Лечението, което се предлага само в чужбина, е непосилно за семейството. В България, за съжаление, адекватно такова не се получава. След около месец тя има рожден ден и ще навърши 14 години, нека всички се обединим и и помогнем , за да има още много рожденни дни!

На редица места в Търново са поставени кутии за дарения. Повече информация може да се намери тук.

Всеки, който има възможност, може да й помогне чрез дарение на следната сметка:

Дарителската сметка на Никол Йорданова Георгиева е :
IBAN : BG46 UNCR 7000 1523 0967 34
BIC(SWIFT) код на Уникредит Булбанк : UNCRBGSF.

PAY PAL: nadq_2009@abv.bg

Провежда се благотврителен базар в полза на Никол, как да се включите може да видите тук

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

3 × 4 =