На 6 декември 2019 г., след упорита борба с коварното заболяване, Никол почива на своя имен и рожден ден. Господ да я прости и упокои със Своите светии!

Да помогнем на един млад човек да продължи да краси света със своята усмивка!

Никол Владкова от гр. Велико Търново е едва на 18 г. и се нуждае от нашата подкрепа. Никол страда от Синовиален сарком на меките тъкани – рядък вид рак, който може да бъде победен при навременни и бързи мерки. Предписаното лечение на коварното заболяване включва 30 процедури лъчетерапия и 5 курса химиотерапия на обща стойност 65 900 евро.  Процедурите са започнали на 8.04.2019 г., но сумата е непосилна за семейството. Поради това отправяме апел към всички, които биха могли да помогнат.

Нека помогнем на Никол, която е едва в зората на своята младост. Независимо от размера на сумата, ако помогнем заедно – средствата могат да бъдат събрани. Нека помогнем според силите си, дори и едно дарено левче е помощ със своята стойност пред Бога.

Дарителска сметка:

Уни Кредит Булбанк АД

BG 71UNCR70001523546558

Помощ, включително чрез PayPal, може да се окаже и чрез дарителската платформа на ХелпкармаТУК;

Заедно за Никол – страничка в помощ на Никол във фейсбук – ТУК

На 22 май в МДТ „К. Кисимов“, Велико Търновоще се проведе благотворителен концерт в подкрепа на Никол в борбата против коварното заболяване – заповядайте!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани директно от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Към апела на Никол ни насочиха близките на Ангел Христов, които пренасочват към Никол събраните средства за лечение на Ангел.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen − 10 =