Да помогнем на Наталия Атанасова от Русе да се подложи на оздравителна терапия

Нека помогнем на г-жа Атанасова, енориаш към храмовете „Св. Николай“ и „Св. Троица“ в град Русе, да се подложи на лечебни процедури против сколиоза.

Г-жа Наталия Атанасова е на 37 години, живее в Русе, завършила е иконопис, черкува се в храмовете „Св. Николай“ и „Св. Троица“.  Наталия повече от двадесет години страда от болезнено гръбначно изкривяване – Сколиоза, което затруднява и най-елементарните й ежедневни занимания. Опитвала е различни варианти за лечение и облекчение на състоянието си, но без особено подобрение.

През месец юни, 2017 г., г-жа Атанасова се подлага на изследвания в Американска болница за гръбначни изкривявания в София.  В болницата, след подробно запознаване със случая, предлагат терапия, която да подобри състоянието й. Цената на терапията е 6825.00 лв., в която се включват и уреди за терапия за вкъщи (стол за разтягане и др.). Прилагаме офертата от Американската болница, придружена е с рентгенови снимки, както и по-стари изследвания.

Най-удобното време, през което г-жа Атанасова може да извърши терапията е лятото, когато детето й не посещава училище и има възможност да го вземе със себе си. Г-жа Атанасова отглежда детето си сама, заедно с майката на бащата, която активно помага. С бащата са разделени, той не е в Русе, но помага също.

Нека помогнем на г-жа Атанасова да събере необходимите средства и да се подложи на предлаганото лечение, ако е угодно Богу, през лятото на 2018 г.

Св. свещеноизповедник Сергий Правдолюбов

Живееш добре в материално отношение, имаш всичко и дори можеш да спестяваш от излишъка? Спомни си за гладните, босите, голите, вгледай се в живота им и ги потърси, задоволи нуждите им, но не въздишайки и съжалявайки за онова, което им даваш, а с радост – и ето ти подвиг, блестящ подвиг! Подаваш на нуждаещ се човек, а Христос невидимо ще протегне ръка и ще приеме. И ще натрупаш нетленно богатство на Небето.“ Св. свещеноизповедник Сергий Правдолюбов († 1950) – от „Завещание до моите деца и внуци за това как да прекарат постите и да се готвят за изповед и причастие със Светите Христови Тайни“)

Всеки желаещ да помогне, може да се свърже с г-жа Атанасова и да го стори на следните контакти:

Дарителската сметка:

Пощенска банка

BG29BPBI79214045993201

ТИТУЛЯР: Наталия Атанасова

тел. 0988 313 253

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × 3 =