Да помогнем на Мирослав да се пребори за живота си!

Мирослав Мирчев страда от АЛС (Амитрофична латерална склероза), диагностициран е със заболяването преди две години. Амитрофичната латерална склероза предизвиква прогресивна дегенерация на моторните неврони в гръбначния и главния мозък, което води до парализа и смърт.

Мирослав не се предава пред заболяването и неуморно търси средства за борба – приема различни хранителни добавки и прави редовна физиотерапия. За съжаление, опитите поне за намаляване на скоростта на заболяването за момента са без успех. Към днешна дата Мирослав вече не може да ходи и се придвижва с инвалидна количка.

Надежда за Мирослав предлага терапията със стволови клетки, независимо от рисковете, с които е свързана. Трансплантацията на стволови клетки обаче е твърде скъпа и възлиза на над 50 000 лв. Поради тази причина Мирослав отправя молба за помощ!

Мирослав Мирчев е компютърен аниматор. Неговата надежда е, че чрез лечение със стволови клетки да спре развитието на болестта, да съхрани живота си и да запази двигателните функции на ръцете си. По този начин той би могъл да продължи да живее, да работи и да се чувства пълноценен човек.

Нека помогнем на Мирослав в неговата борба. Помощ може да бъде оказана чрез следните сметки:
DSK Bank, IBAN BG10STSA93000018889496 STSABGSF
Титуляр – Мирослав Тасков Мирчев
PayPal: mirchevvv@yahoo.com

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани непосредствено от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Към случая на Мирослав ни насочи негова дългогодишна позната и ангажирана със случая православна християнка, която ни изпрати неговия апел в Хелпкарма (ТУК) и спомогна за осъществяването на контакт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × four =