На страничката в помощ на Милена е оповестено, че средствата за нейните изследвания са събрани! Слава Богу! Предстои да се установи лечението, от което ще се нуждае.

Милена е на 34 години, майка е на 5-годишно момиченце и се нуждае от помощ, за да преодолее своите здравословни проблеми.

Младата жена вече години е преследвана от редица заболявания. Лекарите в България се затрудняват да диагностицират цялостното й състояние и да предпишат лечение, което да доведе до трайно подобрение на състоянието й. Към този момент тя е с диагнози за лупус еритематодес, антифосфолипиден синдром и тромбофилия, диабет, хашимото и тромб в сърцето. Състоянието на Милена се влошава и редица медицински заведения отказват да я приемат, поради многото заболявания и трудното общо лечение. Отзовава се само „AMERICAN HOSPITAL“ в Турция, Истанбул. Там, след обсъждане на изпратените от  Милена документи, екип от лекари решава да направи обстойни изследвания и да я приеме като свой пациент. Офертата на болницата важи до 16.02.2019 г., а необходимата сума за приема и изследванията на Милена, без средствата за консумативи като пътуване и други непосредствени нужди, възлиза на 5000 евро.

Сумата, макар и непосилна за Милена, не е твърде голяма за усилията на всички ни. Нека помогнем на една млада майка да намери път към едно по-добро бъдеще за себе си и своето дете.

Дарителска сметка в ОББ АД:

IBAN: BG41UBBS80021079431040

BIC: UBBS BGSF

Титуляр: Милена Михайлова
PayPal: mihaylovamilena@yahoo.bg

Допълнителна информация и контакт за помощ може да се намери тук.

Милосърден човек прави добро на душата сиДобротворната душа ще бъде наситена, и който напоява другите, и той сам ще бъде напоен. (Пр.11:17, 25)

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!  Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани пряко от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Към страничката на Дякония се обърна ангажиран със случая православен християнин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 − eleven =