Да помогнем на Йоана, за да завърши своето лечение

Йоана е лъчезарно и прекрасно момиче, което на крехката възраст от 15 г. подема борба с коварното заболяване Сарком на Юинг, вид агресивен тумор, който атакува костите и меките тъкани около тях.

Заболяването обаче е открито навреме и с Божия помощ, и благодарение на всички, които се отзовават, сумата за операция на Йоана е събрана и се пристъпва към събиране на средствата, необходими за последващата химиотерапия (ТУК). За съжаление, поради съпъстващи здравословни проблеми младото момиче е подложено на спешна стомашна операция. Към момента, когато Йоана е вече на финален етап от своята борба и на път за оздравее напълно, на семейството са необходими 12 000 евро (дължими на болницата за извършените медицински услуги) и още 8000 евро за необходимата химеотерапия.

Във Фейсбук, в групата в подкрепа на Йоана нейните близки отправят следната молба – нека помогнем:

Здравейте, приятели. Отправяме огромна молба към вас да помогнете на нашето борбено момиче Йоанка. Заради непредвидената…

Публикувахте от С теб сме, Йо в Събота, 18 януари 2020 г.

Контакти за помощ:

Първа инвестиционна банка
IBAN :BG06FINV91501317244595
SWIFT CODE: FINVBGSF
Йоана Евгениева Иванова
Хелпкарма – възможност за лесно дарение по ел. път:
https://helpkarma.com/campaign/s-teb-sme-yo-247

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!  Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани пряко от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Свързани публикации:

Да подадем ръка на Йоана, за да завърши своето лечение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

2 × four =