Да помогнем на йеродякон Доротей (Гечев), на когото предстои операция и ампутация

Да помогнем на йеродякон Доротей (Гечев), комуто предстои операция и ампутиране на част от крака.

От лятото на 2016 г. йеродякон Доротей (Добромир Гечев) боледува от гангрена на пръст на своя десен крак. За съжаление, проведените лечения, терапии и оперативна намеса не успяват да помогнат. Недостатъчното средства принуждават г-н Гечев да отложи предписаната му операция и ампутация на инфектираното място, което води до разширение на гангрената.

В началото на настоящата 2017 г. йеродякон Доротей се явява пред ТЕЛК и му е отпусната пенсия в размер на 134 лв. с 54 % намалена трудоспособност. За съжаление тази пенсия йеродякон Доротей ще започне да получава едва след около два месеца.

В настоящият момент заболяването се е разпространило по останалата част на ходилото и на места по крака под коляното. Всичко това налага операцията да не се отлага. Самата операция се поема от здравната каса, но г-н Дечев не разполага със средства за болничната такса (6 лв. на ден), лекарствата, които ще е необходимо да приема, за патерици и инвалидна количка.

Всички, които биха желали да помогнат могат да се обърнат към офисите на Еконт с молба за доставка (на финансови средства, патерици и др.) в Ловеч до адрес: Ловеч 5500,ул.“Княгиня Невинна“9, Добромир Гечев Стоянов. Необходимо е пратката да бъде доставена до адрес, поради затрудненото придвижване на йеродякон Доротей.

За повече информация: 0894 467 774 (йеродякон Доротей (Добромир) Гечев )

https://www.facebook.com/profile.php?id=100012472488498

https://www.facebook.com/groups/1746200005662869/?fref=ts

Тогава Царят ще каже на ония, които са от дясната Му страна: дойдете вие, благословените на Отца Ми, наследете царството, приготвено вам от създание мира; защото  … болен бях, и Ме посетихте … (Мат. 25: 34 – 36)

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × 1 =

*