Актуална информация – ТУК.

Иподякон Иван Стоянов е преследван от здравословни проблеми вече повече от десет години. През този период той редовно посещава болници и се подлага на различни терапии. С помощта на много благочестиви и милосърдни православни християни той подобрява и подкрепя своето състояние, но до трайно и стабилизирано положение и до днес, за съжаление, не се достига. Иподякон Иван носи своя кръст, надява се на Божието милосърдие и не се отчайва, но търси помощ и подкрепа.

13754368_1211858205493143_6271296366590090802_nЗдравословните проблеми на Иван Стоянов са свързани със счупвания на лявата бедрена кост, пета и дясна подбедрица. Впоследствие са открити тробмит и тробмофлебит и на двата крака, особено се влошава левият крак, на чиито глезен отказва да зарасне варикозна язва. Състоянието на Иван Стоянов продължава да се влошава и той е принуден да се подложи на лечение с цел избягване ампутиране на левия глезен. Борбата с тромбофлебита се усложнява от появата на диабет, очен проблем – фонова ретинопатия, алергични реакции и анемия, причинена от дефицит на желязо в организма, която, при неправилно лечение, може де се развие към раково заболяване. Своето състояние Иван Стоянов поддържа до голяма степен благодарение на помощта, която му оказват състрадателните православни християни. Иподякон Иван благодари от сърце на всички и сам се опитва, според силите си, да съдейства в помощ на други нуждаещи се.

Повече за състоянието на Иван Стоянов, историята на неговото заболяване и необходимите му лекарства, за чието набавяне той също често се нуждае от помощ, може да се прочете тук.

През месец януари, тази година, иподякон Иван Стоянов постъпва в отделението по Съдова хирургия на УМБАЛ-гр. Бургас с диагноза „гангрена“, откъдето той потърси подкрепа от всички, които биха желали да помогнат. Благодарение на получената помощ, състоянието му е подобрено и той получава възможност да се подложи на терапия, която включва вливания на системи за полиневропатия, флебит на лява подбедрица, инжектиране на витамин Б12, пълно проследяване процеса от ендокринолог и хематолог съчетано с озонотерапия в барокамера.  Курсът в барокамера с озонотерапия, който обещава да подобри трайно неговото състояние и да възстанови част от работоспособността му, обаче е скъп и средствата достигат едва за пет процедури от необходимите между 8 и 12. За още пет процедури не достигат 400 лв.

Освен тези средства, Иван Стоянов има още редица разходи за лекарства, ежедневни консумативи и задължения. Той е готов да предостави пазени от него касови бележки за начина, по който изразходва помощта, който му се оказва.

Иван Стоянов се обръща с молба съм всеки, който би могъл за помогне за набавянето на тези недостигащи му средства, и въобще да го подкрепи в нелекото му ежедневие на постоянна борба.

„Милостинята има мощен полет – тя пресича въздуха‚ преминава луната‚ надскача слънцето‚ достига до самото небе: но и там не спира – преминава и небето‚ възнася се над сомна ангели‚ над лика архангели‚ над всички вишни сили и се представя пред самия престол на Царя на царете!“ Св. Йоан Златоуст

e-mail: ivankalev@abv.bg
skype: ivan.kalev.stoqnov

Телефон: 0884449339.

Адрес: Бургас, ж.к. „Славейков”, ет. 4, ап. 3.

Дарение чрез PayPal


Дарение по банкова сметка

Сметка:

Банка: Пощенска банка, клон Бургас
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BGN BG27 BPBI 79 37 10 18 39 7801

USD BG33 BPBI 79 37 41 18 39 78 01

EURO BG41 BPBI 79 37 44 18 39 78 02

Титуляр: Иван Калев Стоянов
Stoyanov Ivan Kalev

„ИHВЕСТБАHК“ АД/ INVESTBANK JSC

BIC: IORTBGSF

IBAN : BG54IORT73781009237100

ТИТУЛЯР/ACCOUNT HOLDER:: ИВАH КАЛЕВ СТОЯHОВ

Stoyanov Ivan Kalev

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ten − four =