Съвсем наскоро православният сайт „Добротолюбие“ се обърна към читателите с молба за помощ в подкрепа на Елица Кръстанова Крушкина, която води борба с прогресивна множествена склероза. Младата жена може да получи повощ чрез скъпоструваща операция за присаждане на стволови клетки. Нека помогнем:

Уважаеми читатели, обръщаме се към вас с молба да се включите в инициативата на жителите на с. Бистрица, подкрепена и от местната община, за събиране на средства в помощ на Елица Кръстанова Крушкина.

36-годишната жена от с. Бистрица боледува от 12 години, от прогресивна множествена склероза и на този етап от болестта няма възможности за успешно лечение в България. Единственият спасителен вариант за нея е трансплантация на стволови клетки. Офертата от специализирана руска клиника в Москва е на стойност  50 000 евро – сума непосилна за нея и семейството й. Елица има резервация в болницата за 27.04.2020 г. Времето е малко, необходими са и средства за транспорт, престой и рехабилитация. Елица и семейството й не спират да се надяват, че изпитанието пред което са изправени ще отмине успешно.

Местните жители от Бистрица проведоха акция по събиране на необходимите средства през време на Рождественските празници. За да помогнете и вие на Ели да оздравее, може да направите дарение на следната банкова сметка:

Банка: ДСК

IBAN:BG33STSA93000026481078

Титуляр: Елица Кръстанова Крушкина

Или да се свържете на телефони: 02 992 2021 – Кметство Бистрица

0884 440 250, 0887 254 306 – представители на Инициативния комитет в подкрепа на Елица.

Източник: https://dobrotoliubie.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four × 5 =