Средствата са събрани! Слава Богу!

Да помогнем на Валентин Христов да събере необходимите му 700 лв. за лечение.

Валентин Христов от Велико Търново е баща на 4-годишно момченце. През месец март той получава два внезапни припадъка. След прегледи във Велико Търново и София, включително и с ядрено-магнитен резонанс, се оказва, че Валентин има по рождение разширени и нагънати вени в дясното мозъчно полукълбо.

Състоянието на Валентин налага оперативно лечение, което може да се осъществи в Пирогов. Необходими ок. 700 лв., за да може Валентин да замине за София и да се подложи на лечение, с които неговото семейство не разполага.

Валентин Христов е брат на съпругата на отец Михаил Михалев от с. Блатец, който отправя молба за подкрепа към всички, които биха могли да помогнат. Сумата не е голяма – с общи усилия може да бъде събрана в кратък срок. Нека помогнем – дори и едно дарено левче е подкрепа, а здравите сме достатъчно, за да помогнем на всички болящи, стига усилията ни да бъдат общи.

Помощ на Валентин Христов, включително чрез PayPal, може да бъде оказана чрез платформата за дарения на Хелпкарма: ТУК.

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани директно от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 − nine =