Да помогнем на Валентин да продължи и завърши своето лечение

Необходимата сума е събрана! Слава Богу!

Да помогнем на Валентин да продължи и завърши своето лечение.

През месец април младият баща на 4-годишно момиченце Валентин Христов претърпява два внезапни припадъка. Изследванията показват преплитане на кръвоносни съдоме в дясното мозъчно полукълбо. Предписаното лечение включва периодични манипулации и престой в болница с придружител.

Благодарение на вашата помощ, от месец април насам Валентин успешно се подложи на необходимите изследвания, премина две минипулации и се яви пред ТЕЛК. Вашата помощ позволи всички разходи по транспорт и престой в София, както и друго естество да бъдат поети. Състоянието на Валентин се подобрява и през месец ноември предстои изследване, което са установи дали са необходими още манипулации. Валентин обаче е помолен, в случай на необходимост, да бъде готов да се подложи на трета манипулация веднага след изследването. Транспортните разходи и престоят в София , в случай, че бъде извършена манипулация, възлизат на ок. 700 лв. (Валентин остава за възтановяване след всяка манипулация с придружител за около десетина дни). Събраните средства до момента, включително чрез кампанията от Хелпкарма (ТУК), са изразходвани. Сумата не е голяма, нека да помогнем на Валентин да разполага с необходимите средства, защото „и малката милостиня много помага“ – св. Серафим Саровски (ТУК).

Към апела на семейство Христови се присъединява отец Михаил Михалев от с. Блатец, който също отправя молба за подкрепа. Валентин е брат на неговата съпруга.

За помощ на Валентин Христов:

IBAN: BG82CECB979010F7059100 (на името на Халиме Айшева Гьочева);

тел. за връзка със семейството: 0885 277 521

Помощ чрез PayPal може да се окаже посредством кампанията в Хелпкарма – ТУК.

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани непосредствено от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Свързани публикации:

Да подкрепим Валентин, за да се подложи на целия необходим курс от лечение

Да помогнем на Валентин да събере средства за лечение

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen − eighteen =