Да помогнем на бебе Марти за спешно лечение в чужбина

Мъничката Марти вече е на 7 месеца. В нейна подкрепа от от Младежки общински съвет Стара Загора се организира благотворителен концерт. Всички събрани средства ще бъдат преведени по банковата сметка на семейството.
Очакваме Ви на 03. 05. 2018г. от 18 : 00 часа в зала ,,Младежки дом“ ( бившото кино ,,Димитър Благоев“ ) в Стара Загора.
Заповядайте! Нека заедно помогнем на Марти!

Допълнителна информация относно благотворителните мероприятия в помощ на бебе Марти може да намерите на нейната Страничка във Фейсбук.
. . .

Мартина Петрова, кърмаче с остра лимфобластна левкемия, се нуждае от спешната ни помощ!!!

Мартина Петрова е бебе с диагноза остра лимфобластна левкемия открито през месец ноември. От тогава до днес семейството полага необходимите грижи за лечението на Мартина. Крехката възраст на Мартина я прави още по рискова към заболяването. Спешно са необходими средства за продължаване на лечението й в чужбина.

Събрана бе сумата за първият курс от лечение, през който трябва да премине Марти. Татко Ангел, мама Нели и каката на Марти отпътуваха за Турция. Тъй като каката е най-вероятният донор, ще й бъдат направени всички необходими изследвания. Стойността на химиотерапията и престоят им в болницата възлизат на стойност 20 000 евро. Ако нещо допълнително се наложи по време на лечението ще се заплаща отделно. Предвидено е курсът да продължи около месец. Всичко зависи от това как ще понесе химията на Марти и какви ще са резултатите. За да продължи лечението си, Марти обаче се нуждае от още ок. 100 000 евро, които трябва да бъдат събрани през следващия около месец, докато трае първият курс от процедурите.
Към битката на Марти за живот ни насочи млад човек от групата Православна младеж. Обръщаме се към всички, които биха могли за помогнат – всяка помощ, дори и малка, е от полза, когато мнозина помагат!
Молете се за Марти и за нейното оздравяване!

Дарителска сметка:
IBAN: BG68FINV91501317133190
Tитуляр: Мартина Ангел Петрова
BIC: FINVBGSF

paypal акаунт: achkata6908@abv.bg – Ангел Петров
(бащата на Марти)

Страничка за Марти във Фейсбук;

Благотворителен базар за бебе Марти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 + nine =

*