Да помогнем на бебе Марти за спешно лечение в чужбина

Приятели на Марти, заповядайте на 15.04.2018 от 14:00 часа в Южния парк – София на благотворителната тренирвка в подкрепа на Марти.
Тренировката ще проведат Лили Стефанова от предаването “ Преди обед” по БТВ, Зори Йорданова от зала “ Play Sport Center и момчетата от зала “Сумайд Халидов” ще направят демонстрационна тренировка по Муай Тай с треньор Веселин Веселинов. Тренировките по Piloxibg, Set my body и Muai thai са подходящи за всички, мъже, жени и деца.
Сумата с, която може да се включите в благотворителната тренировка в подкрепа на Марти е 10лв.

Връзка към събитието във Фейсбук;

 

15.04.2018 – Благотворителен концерт- Пеем за Марти:

Целият екип на Артистична Muzarto Академия, нашите ученици и приятели заставаме зад кампанията „Да помогнем на бебе Марти“ като организираме Благотворителен концерт- Пеем за Марти.
Към нас се присъединяват и невероятните Християна Лоизу, Iskren Tonchev, Kristiyan Yankulov, Megan Apsi, Вася Попова (Vasya Popova) Снежина Андреева, Sara Panosyan, Gloria Keremedchieva, Dimitar Gorchakov , Исак Бенбасат (Isak Benbasat) и TL Dance Kids
Елате на Благотворителен концерт, да се насладите на красива музика и заедно да помогнем на шестмесечното бебе Марти.
Благодарим за любезното съдействие на Пиано бар „Брага“, които предоставяйки безвъзмездно място за концерта, също се присъединяват към кампанията!
Къде?- Пиано Бар Брага
Кога? – 15.04.2018г
От колко ? – 16:00 ч
Вход – 10лв

. . .

Мартина Петрова, кърмаче с остра лимфобластна левкемия, се нуждае от спешната ни помощ!!!

Мартина Петрова е бебе с диагноза остра лимфобластна левкемия открито през месец ноември. От тогава до днес семейството полага необходимите грижи за лечението на Мартина. Крехката възраст на Мартина я прави още по рискова към заболяването. Спешно са необходими средства за продължаване на лечението й в чужбина.

Събрана бе сумата за първият курс от лечение, през който трябва да премине Марти. Татко Ангел, мама Нели и каката на Марти отпътуваха за Турция. Тъй като каката е най-вероятният донор, ще й бъдат направени всички необходими изследвания. Стойността на химиотерапията и престоят им в болницата възлизат на стойност 20 000 евро. Ако нещо допълнително се наложи по време на лечението ще се заплаща отделно. Предвидено е курсът да продължи около месец. Всичко зависи от това как ще понесе химията на Марти и какви ще са резултатите. За да продължи лечението си, Марти обаче се нуждае от още ок. 100 000 евро, които трябва да бъдат събрани през следващия около месец, докато трае първият курс от процедурите.
Към битката на Марти за живот ни насочи млад човек от групата Православна младеж. Обръщаме се към всички, които биха могли за помогнат – всяка помощ, дори и малка, е от полза, когато мнозина помагат!
Молете се за Марти и за нейното оздравяване!

Дарителска сметка:
IBAN: BG68FINV91501317133190
Tитуляр: Мартина Ангел Петрова
BIC: FINVBGSF

paypal акаунт: achkata6908@abv.bg – Ангел Петров
(бащата на Марти)

Страничка за Марти във Фейсбук;

Благотворителен базар за бебе Марти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 − 12 =

*